foto

Ken Edling

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Skrytá vada
2013 Gangster Squad – Lovci mafie
2012 Amazing Spider-Man
Argo
2010 Suicide Girls Must Die!
2009 Ledové snění (TV film)
Slečna zamilovaná
Star Trek
2008 Hloubka duše
Oko dravce
2007 Vlastní pravidla

TV seriály

2008 Eli Stone (TV seriál)
Help! (S02E07)
Miss Guided (TV seriál)
Smetánka (TV seriál)
2006 My Boys (TV seriál)
Ošklivka Betty (TV seriál)
2005 Chirurgové (TV seriál)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Zoufalé manželky (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky