foto

David S. Jung

  • nar. 23.12.1971 (47 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Ice Cream in the Cupboard
2015 Monkey King: Hero Is Back
2014 Awesome Asian Bad Guys
2005 Chuť pláče
2004 Mind the Gap
Neurotica
2002 Misdemeanor
2000 Nebezpečný kód
1999 NetForce (TV film)
Pavučina lží

TV seriály

2014 BoJack Horseman (TV seriál)
2013 Brooklyn 99 (TV seriál)
2012 Prozíravost (TV seriál)
2010 Havaj 5-0 (TV seriál)
2009 Hung - Na velikosti záleží (TV seriál)
My Date (TV seriál)
2008 Eli Stone (TV seriál)
Two Ministers (S02E09)
Gemini Division (TV seriál)
2006 Death Note - Zápisník smrti (TV seriál)
Hrdinové (TV seriál)
2005 Americký táta (TV seriál)
2003 Big Time (TV seriál)
2002 Policejní odznak (TV seriál)
1999 Griffinovi (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

TV pořady

1995 MADtv (TV pořad)

Host

Dokumentární

2006 Air Guitar Nation

TV pořady

2006 Doc Talk (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky