foto

Zach Galligan

  • nar. 14.2.1964 (55 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Gremlins 3
Madness in the Method
2017 Kampout
2016 Kampout: Director's Cut
The Chair
2013 Hatchet III
2011 Jack Falls
2010 Cut
Nightbeasts
Pack, The
2007 Let Them Chirp Awhile
2005 Legie mrtvých
2003 Ve spádu událostí (TV film)
2002 Invaze smrtícího hmyzu
Štvanec času
2001 Gabriela
Point Doom
What They Wanted, What They Got
2000 G-Men from Hell
Little Insects
1999 Artušův meč (TV film)
Jako zběsilý
Storytellers, The
1998 Muž z bouře
1997 Démon
Princ Valiant: Boj o Excalibur
The First to Go
1994 Cyborg 3: Záchrana rasy
Jako led
Schůzka o půlnoci
1993 Pro lásku a slávu (TV film)
Warlock 2: Armagedon
Závazky pouze náhodné
1992 Jasnovidec
Round Trip to Heaven
Voskové muzeum 2: Ztraceni v čase
1991 Zandalee
1990 Bouře
Gremlins 2
1989 Mortal Passions
1988 Voskové muzeum
1987 The Prodigious Mr. Hickey (TV film)
1985 Surviving (TV film)
1984 Gremlins
Nothing Lasts Forever
1983 Jacobo Timerman: Prisoner Without a Name, Cell Without a Number (TV film)

TV seriály

2003 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Poručnictví (S03E09)
1998 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Z masa a kostí (S05E04)
1995 Extreme (TV seriál)
1992 Melrose Place (TV seriál)
For Love or Money (S01E04)
Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Strung Along (S04E12)
1986 Crossings (TV seriál)
The Lawrenceville Stories (TV seriál)

Dokumentární

2018 Wolfman's Got Nards
2017 To Hell and Back: The Kane Hodder Story
2016 Heroes Manufactured - a.z.
2014 That Guy Dick Miller
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace