foto

Julius Brandt

  • nar. 5.3.1873
    Olmütz, Rakousko-Uhersko
  • zem. 26.12.1949 (76 let)
    Wien, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1949 Eroica
Lambert fühlt sich bedroht
Liebe Freundin
1947 Seine einzige Liebe
1945 Am Abend nach der Oper
1944 Žena mých snů
1943 Der kleine Grenzverkehr
1942 Fall Rainer, Der
Rembrandt
1941 Der Meineidbauer
So gefällst Du mir
Tanec s císařem
Ve stínu slávy
1940 Mozartova cesta do Prahy
Veselé ženy vídeňské
1939 Haydns letzter Besucher
Marguerite : 3
Nesmrtelný valčík
Protiva
1938 Andere Länder, andere Sitten
Der Optimist
Kameraden auf See
1937 Ganz großen Torheiten, Die
Hudba pro tebe
Liebling der Matrosen
Muž, o kterém se mluví
Unentschuldigte Stunde
1936 Die Nacht mit dem Kaiser
Drei Mäderl um Schubert
Ein Hochzeitstraum
Mládí královny Viktorie
Standschütze Bruggler
1934 Der junge Baron Neuhaus
Die Töchter ihrer Exzellenz
Herr ohne Wohnung, Der
1933 Die kleine Schwindlerin
Kavalíři od Maxima
1932 Der weiße Dämon
Dobrodružství krásné ženy
Drei von der Stempelstelle
Feldherrnhügel, Der
Gilgi, jedna z nás
Hraběnka Monte Christo
Süsses Geheimnis, Ein
Theodor Körner
1931 Der brave Sünder
Große Liebe, Die
Mary
Meine Frau, die Hochstaplerin
1930 Menschen im Käfig
Stunde Glück, Eine
Zwei Welten
1929 Das Schweigen im Walde
Frühlingsrauschen
1928 Herbstzeit am Rhein
1927 Das Geheimnis des Abbe X
Die Geliebte des Gouverneurs
Die Weber
Ich habe im Mai von der Liebe geträumt
1926 Das Geheimnis von St. Pauli
Frau Sopherl vom Naschmarkt
Kreuzer Emden
1923 Bohème - Künstlerliebe
Das alte Gesetz
1921 Geierwally, Die
Um den Sohn
Weib und Palette
1920 Frau im Himmel, Die
Gefangene, Der
Tötendes Schweigen
1919 Das Fest der Rosella
Die Madonna mit den Lilien
Fidelio
Manon Lescaut
Menschen in Ketten
Pogrom
1915 Der Herr ohne Wohnung
1913 Das Geheimnis der Lüfte
Tabak und Liebe
1912 Musikantenlene

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky