foto

Richard Eyer

  • nar. 6.5.1945 (73 let)
    Santa Monika, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1960 Hell to Eternity
1958 Fort Dobbs
Johnny Rocco
Sedmá Sindibádova cesta
1957 Bailout at 43,000
Slander
The Invisible Boy
1956 Canyon River
Come Next Spring
Přesvedčení
The Kettles in the Ozarks
1955 Hodiny zoufalství
Sincerely Yours
1954 Ma and Pa Kettle at Home
1953 It Happens Every Thursday
1952 Invasion, U.S.A.

TV seriály

1963 Arrest and Trial (TV seriál)
Mr. Novak (TV seriál)
The Great Adventure (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
Stoney Burke (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)
Stagecoach West (TV seriál)
1959 Rawhide (TV seriál)
1958 Lux Playhouse (TV seriál)
Shirley Temple's Storybook (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
1957 Panic! (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
Whirlybirds (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
Science Fiction Theatre (TV seriál)
The 20th Century-Fox Hour (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
Father Knows Best (TV seriál)
It's a Great Life (TV seriál)
Lassie (TV seriál)
1953 City Detective (TV seriál)
General Electric Theater (TV seriál)
Letter to Loretta (TV seriál)
The Pepsi-Cola Playhouse (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
My Friend Irma (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
The Roy Rogers Show (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)

TV pořady

1951 The Red Skelton Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace