foto

Cass Buggé

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Velvet Buzzsaw
2017 Like Animals
2016 Mike i Dave sháněj holku
2015 Na okraji pouště
2010 Dál než se zdálo
2005 Rigodon

TV seriály

2019 For All Mankind (TV seriál)
Nixon's Women (E03)
2018 Alone Together (TV seriál)
Into the Dark (TV seriál)
2017 Cleansed (TV seriál)
Disjointed (TV seriál)
2016 Bude líp (TV seriál)
2015 Disengaged (TV seriál)
Krize (TV seriál)
Počtyřech (TV seriál)
2014 Married (TV seriál)
The Playdate (S01E05)
Transparent (TV seriál)
2012 Key and Peele (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky