foto

Charles Janasz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Záhadná žena: Fotografie (TV film)

TV seriály

2014 Bosch (TV seriál)
Gortimer Gibbon's Life on Normal Street (TV seriál)
Married (TV seriál)
Family Day (S01E10)
2009 Taková moderní rodinka (TV seriál)
2005 Sběratelé kostí (TV seriál)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
Philly (TV seriál)
1999 Dharma & Greg (TV seriál)
Dharma Drags Edward Out of Retirement (S02E20)
1996 Chameleon (TV seriál)
Sedmé nebe (TV seriál)
1993 Frasier (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky