foto

Andrea Folprecht

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2012 Y: The Last Man Rising
2005 Nine Lives
1999 Den starkare
Totem, tabu a andělé
1997 Hayseed

TV seriály

2020 V zajetí kouzel (TV seriál)
Be the Hyman (S05E11)
Garden Variety Homicide (S05E08)
Apocalypse? Now?! (S05E05)
další epizody (4)
2017 Rebel (TV seriál)
The Quad (TV seriál)
Vzhůru ke hvězdám (TV seriál)
Crazy Scripted Love (S01E08)
Some Like It Not (S01E05)
A Star Is Torn (S01E02)
2016 Myšlenky zločince: Za hranicemi (TV seriál)
The Ballad of Nick and Nat (S01E11)
Iqiniso (S01E10)
The Matchmaker (S01E09)
další epizody (4)
2015 Married (TV seriál)
The Cruise (S02E07)
Pimps (S02E05)
Thanksgiving (S02E01)
2014 Franklin a Bash (TV seriál)
Red or Black (S04E10)
Honor Thy Mother (S04E07)
Good Cop/Bad Cop (S04E04)
další epizody (4)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Záhada v balíku (S09E12)
2013 Betrayal (TV seriál)
Granite Flats (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Mrtvý v bobří přehradě (S09E08)
Poslední striptýz (S08E22)
Zanechte všech nadějí (S08E19)
další epizody (6)
2012 Sběratelé kostí (TV seriál)
Spor duše s tělem (S08E09)
Hrdina bez domova (S08E06)
Ve spárech tygra (S08E04)
další epizody (5)
2011 Sběratelé kostí (TV seriál)
Smrt lovce tornád (S07E05)
Šampionka v teráriu (S07E02)
Díra v srdci (S06E22)
další epizody (6)
2010 Sběratelé kostí (TV seriál)
Kostra v dodávce (S06E08)
Mrtvý z lodi otroků (S06E06)
Svalovec na pláži (S06E03)
další epizody (7)
2009 Sběratelé kostí (TV seriál)
Santa s bombou (S05E10)
Trpaslík v bahně (S05E07)
Nebezpečné předměstí (S05E04)
další epizody (9)
2008 Unhitched (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Socha s lebkou (S04E07)
Prst v hnízdě (S04E03)
Amíci v Anglii (S04E01)
další epizody (5)
2007 Sběratelé kostí (TV seriál)
Rytíř na síti (S03E08)
Mumie v bludišti (S03E05)
Smrt koně (S03E03)
další epizody (6)
2006 Sběratelé kostí (TV seriál)
Jidáš na kříži (S02E11)
Žena v písku (S02E08)
Pravda v louhu (S02E05)
další epizody (5)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky