foto

BJ Porter

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 Crocodile Tears

TV seriály

2016 Bordertown (TV seriál)
2015 Married (TV seriál)
Murder! (S02E06)
2011 NTSF:SD:SUV (TV seriál)
2008 The Life & Times of Tim (TV seriál)

TV pořady

2010 MTV Movie Awards 2010 (TV pořad)
2007 Right Now! Show, The (TV pořad)
1998 Mr. Show and the Incredible, Fantastical News Report (TV pořad)
1995 Mr. Show with Bob and David (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

2008 David's Situation (TV film)
2005 Cake Boy
2003 Melvin Goes to Dinner
The Big Wide World of Carl Laemke (TV film)

TV seriály

2016 Bordertown (TV seriál)
Teachers (TV seriál)
2015 Married (TV seriál)
Pimps (S02E05)
2008 The Life & Times of Tim (TV seriál)
2007 The Sarah Silverman Program. (TV seriál)
2004 Cheap Seats: Without Ron Parker (TV seriál)
2000 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
1999 Angel (TV seriál)
1997 Třeba mě sežer (TV seriál)

TV pořady

1995 Mr. Show with Bob and David (TV pořad)

Host

TV seriály

2013 Drunk History (TV seriál)
1997 Make Me Laugh (TV seriál)

Dokumentární

2003 David Cross: Let America Laugh

Producentská filmografie

TV seriály

2016 Bordertown (TV seriál)

Režijní filmografie

TV pořady

2008 Mezi dvěma kapradinami (TV pořad)
2007 Right Now! Show, The (TV pořad)

Tvůrcovská filmografie

TV pořady

2008 Mezi dvěma kapradinami (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky