foto

Ted Schillinger

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1999 Junk

TV seriály

2013 How to Survive the End of the World (TV seriál)

Dokumentární

2012 Evakuace Země (TV film)
2011 Poslední Custerův muž: Přežil jsem Little Bighorn (TV film)
2008 Robert Blecker Wants Me Dead
2005 Breaking Vegas (TV seriál)
Counterfeit King (TV seriál)
2003 New Face of Late Night TV, The (TV film)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2011 Poslední Custerův muž: Přežil jsem Little Bighorn (TV film)
Zombies: A Living History (TV film)
2005 Breaking Vegas (TV seriál)
2004 Doktorka G: Koronerka (TV seriál)
1987 Biography (TV seriál)

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky