foto

Anna Foerster

Zajímavosti o tvůrci (2)

  • Cizinka - Vězení Wentworth (S01E15) (epizoda) (2015)

    - Tuto epizodu režírovala Anna Foerster, stejně jako epizodu Svatba (2014). Měla za úkol propašovat do děje několik paralel, a tak např. v okamžiku, kdy Jaime (Sam Heughan) poprvé dovolí kapitánu Randallovi (Tobias Menzies), aby spatřil jeho jizvy, Randall kolem něj krouží stejně jako Claire (Caitriona Balfe) o svatební noci. Další podobnost je později, když Jaime padne na zem, nebo když Randall natahuje ruku a přemýšlí, jaké by to bylo, kdyby cítil Jaimeho záda. [Zdroj: Diana Gabaldon, Tara Bennett – kniha Jak se točí Cizinka: oficiální průvodce sériemi 1 a 2] (PenelopaW)

  • Cizinka - Svatba (S01E07) (epizoda) (2014)

    - Režisérka Anna Foerster, která natáčela tuto epizodu, se ve svých dílech hodně zaměřuje na záběry rukou, kterými vysvětluje určité věci – v tomto případě vývoj vztahu mezi postavami, jejich sbližování a sílící pouto. [Zdroj: Diana Gabaldon, Tara Bennett – kniha Jak se točí Cizinka: oficiální průvodce sériemi 1 a 2) (PenelopaW)

Režijní filmografie

Filmy

2021 Source Code 2
2016 Underworld: Krvavé války

TV seriály

2020 Westworld (TV seriál)
Genre (S03E05)
2019 Carnival Row (TV seriál)
The Joining of Unlike Things (S01E04)
Kingdoms of the Moon (S01E03)
2018 Jessica Jones (TV seriál)
AKA Začít na začátku (S02E01)
2015 Cizinka (TV seriál)
Vězení Wentworth (S01E15)
2014 Cizinka (TV seriál)
Z obou stran (S01E08)
Svatba (S01E07)
2012 Vzpomínky (TV seriál)
Heartbreak (S01E16)
Army Wives (TV seriál)
The War at Home (S06E20)
2011 Myšlenky zločince: Chování podezřelých (TV seriál)
Vzpomínky (TV seriál)
Trajectories (S01E10)
Myšlenky zločince (TV seriál)
From Childhood's Hour (S07E05)
Halucinace (S06E19)
2010 Myšlenky zločince (TV seriál)
Odraz tužeb (S06E08)
Šílená sběratelka (S05E12)
2009 Myšlenky zločince (TV seriál)
Mrazivé uspokojení (S04E14)

Kameramanská filmografie

Filmy

2013 Útok na Bílý dům
2012 Dark Horse (TV film)
2011 Anonym
2010 Huntin'
2003 Coronado
2000 Bird of Passage

Herecká filmografie

TV seriály

2015 Cizinka (TV seriál)
Výkupné za lidskou duši (S01E16)

Dokumentární

1996 Special Effects: Anything Can Happen