Reklama

Reklama

Austin Zajur

Austin Zajur

nar. 12.08.1995 (28 let)
Richmond, Virginia, USA

Zajímavosti (4)

  • Má dva sourozence. Jeho otec je prezidentem a generálním ředitelem Hispánské obchodní komory ve Virginii. Jeho matka je členkou Vimeo (webu určeného pro sdílení audiovizuální umělecké tvorby). Fotografie své rodiny, se kterou rád tráví svůj volný čas, hojně zveřejňuje na instagramovém účtu. (Sidonka)
  • Je aktivní v sociálních médiích (Instagram, Twitter). Dodnes točí zábavná videa, která umisťuje na YouTube. Již jako malé dítě měl rád tento internetový server, na který se svými kamarády vkládal žertovné příspěvky. Podle jeho sestry měl vždy rád „záři reflektorů“ a chtěl být hercem. (Sidonka)
  • Hraje na bicí nástroje. Jeho oblíbenou knihou je podobenství „Alchymista“. Je milovníkem zvířat, má tři kočky. Mezi jeho oblíbená jídla patří mexická pochoutka tortilla s masovou náplní (Burrito). Mezi jeho zájmy patří cestování. Nerad cestuje sám, proto jezdí s přáteli. Volný čas tráví rád i se svými rodiči. (Sidonka)
  • Je američan, míšenec. Jeho otec Michael Zajur pochází z Mexika. Matka Lisa Zajur je z Virginie a má anglický, irský i skotský původ. S rodinou žije v New Yorku. (Sidonka)

Herec

Reklama

Reklama