foto

Verton R. Banks

  • nar. 3.4.1977 (42 let)
    Solano County, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Stupid Hype (TV film)
2000 Surviving Paradise

TV seriály

2019 Sněží! (TV seriál)
The Game That Moves As You Play (S03E04)
2015 Married (TV seriál)
Mother's Day (S02E08)
2014 Mystery Girls (TV seriál)
2013 Suterén (TV seriál)
Život je boj (TV seriál)
2005 E-Ring (TV seriál)
1997 Power Rangers Turbo (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky