foto

Ellen Karsten

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Vydržovaný
2015 Doug Stabs Betty
Rita Mahtoubian Is Not A Terrorist
Spare Change
2014 Camp Takota
Expelled
Real Heroes
2013 1 Dead Party
2010 Ghost from the Machine

TV seriály

2015 Jen špetka magie (TV seriál)
Missy from Mississippi (TV seriál)
W/ Bob and David (TV seriál)
Married (TV seriál)
1997 (S02E10)
2014 Black-ish (TV seriál)
2012 Profesionální lháři (TV seriál)
Shadow Love (TV seriál)
2011 Záměna (TV seriál)
2005 Myšlenky zločince (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky