foto

Tim Miller

  • nar. Fort Washington, Maryland, USA

Režijní filmografie

Filmy

2019 Neuromancer
Terminátor: Temný osud
2016 Deadpool
2003 Rockfish
2002 Aunt Luisa

TV seriály

2019 Love, Death & Robots (TV seriál)
Ice Age (S01E16)

Diskuze k tvůrci (0)

    • 24.5.2019  23:16
    Spinosaurus
    (hodnocení, komentáře)

    Žeby nám tady vyrůstal další Shane Black, či Rian Johnson, který nekompromisně pošle na smetiště dějin slavnou značku? 

    • 22.1.2017  11:20
    haffen
    (hodnocení, komentáře)

    Že ide Miller  točiť nového Terminátora? Deadpool bol fajn odreagovačka, ale desím sa aká nová vtákovina z toho zas vznikne (4 a 5 boli tragikomické zúfalosti)...

    • 29.4.2016  18:58
    Mush6bit
    (hodnocení, komentáře)

    Deadpool sa mu podaril gratulujem ;-)

    • 21.2.2016  13:40
    Kucndo
    (hodnocení, komentáře)

    An overpaid tool

Fanoušci tvůrce