foto

Tim Miller

  • nar. Fort Washington, Maryland, USA

Režijní filmografie

Filmy

2019 Neuromancer
Terminátor: Temný osud
2016 Deadpool
2003 Rockfish
2002 Aunt Luisa

TV seriály

2019 Love, Death & Robots (TV seriál)
Ice Age (S01E16)

Videa (4)

  • Video © 20th Century Fox
    Nastala chyba při přehrávání videa.
    D:ENG T:CES
    Rozhovor 3 - Tim Miller (režisér)
    11:45
    Zavřít

    Vložit video do jiné stránky

    Šířka: px
    Výška: px
    Kód:
  • Video © Twentieth Century Fox Film Corporation
    Nastala chyba při přehrávání videa.
    D:ENG T:CES
    Rozhovor 4 - Tim Miller (režisér)
    02:22
    Zavřít

    Vložit video do jiné stránky

    Šířka: px
    Výška: px
    Kód:

Fanoušci tvůrce