foto

Tim Miller

  • nar. Fort Washington, Maryland, USA

Zajímavosti o tvůrci (7)

  • Deadpool 2 (2018)

    - Režisér prvního dílu Tim Miller odstoupil od druhého projektu z důvodu neshod s hlavní hvězdou Ryanem Reynoldsem, který měl na starosti kreativní kontrolu. Tim v rozhovoru uvedl: „Začalo mi být jasné, že Ryan chtěl mít sérii pod kontrolou. Nevadí mi o věcech diskutovat, ale když nemám šanci vyhrát, nepůjdu do toho. A myslím si, že nejde vyjednávat nad každým kreativním rozhodnutím, když je jich před vámi taková spousta. Ryan je tváří celé značky a vždy byl zdaleka tou nejdůležitější ingrediencí. Takže pokud se rozhodne, že ji chce kontrolovat, tak ji také kontrolovat bude.“ [Zdroj: Fandimefilmu.cz] (Kinofil)

  • Deadpool 2 (2018)

    - Postava jménem Angel Dust (Gina Carano), která se objevila v prvním Deadpoolovi (2016), se měla vrátit. Nakonec ale tato postava byla po odchodu režiséra Tima Millera vyškrtnuta. (maruna0007)

  • Deadpool 2 (2018)

    - Po vyhlásení, že Tim Miller opúšťa projekt, sa s filmom rozlúčil aj skladateľ Junkie XL. (WalterIK7)

  • Deadpool 2 (2018)

    - Po odchode Tima Millera a pred príchodom Davida Leitcha bol kandidátom pre réžiu Rupert Sanders, Drew Goddard a Magnus Martens. Fanúšikovia dokonca mali záujem, aby na režisérsku stoličku zasadol Quentin Tarantino. (WalterIK7)

  • Deadpool 2 (2018)

    - Režisér Tim Miller byl jedním z hlavních strůjců úspěchu prvního Deadpoola (2016). Takže, i když nikdy oficiálně nepodepsal smlouvu, počítalo se s tím, že natočí i dvojku a spolupracoval na jejím scénáři, jenže po sérii tvůrčích neshod s Ryanem Reynoldsem Miller projekt opustil. Reynolds je představitelem hlavní role, ale také producentem filmu. Ukončení spolupráce údajně bylo přátelské. (Maulincio)

  • Deadpool (2016)

    - Spoiler: Při přestřelce na dálnici jsou na dopravních značkách nápisy Nicienza St. a Fabian St., tyto značky odkazují na spisovatele Fabiana Nicieza, který napsal první Deadpoolův solo komiks "Deadpool: the Circle Chase" z roku 1993. Pak se tu objeví i Miller Street, Která odkazuje na Tima Millera, režiséra filmu. (Maulincio)

  • Deadpool (2016)

    - Podľa režiséra Tima Millera je Deadpool pansexuál. (Steny94)

Režijní filmografie

Filmy

2019 Neuromancer
Terminátor: Temný osud
2016 Deadpool
2003 Rockfish
2002 Aunt Luisa

TV seriály

2019 Love, Death & Robots (TV seriál)
Ice Age (S01E16)

Scenáristická filmografie

Filmy

2006 Džentlmenský duel
2003 Rockfish

TV seriály

2019 Love, Death & Robots (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2019 Love, Death & Robots (TV seriál)
Secret War (S01E18)
Alternate Histories (S01E17)
Ice Age (S01E16)
další epizody (18)

Herecká filmografie

TV seriály

2011 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Delinquent (S12E23)
2010 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Confidential (S11E15)
Savior (S11E14)
2009 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Perverted (S11E09)
Sugar (S11E02)
Selfish (S10E19)
2008 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Persona (S10E08)
2004 Právo a pořádek (TV seriál)
Married with Children (S14E13)
2003 Právo a pořádek (TV seriál)
Identity (S14E06)
Sheltered (S13E22)
2002 Právo a pořádek (TV seriál)
Shangri-La (S13E02)

Dokumentární

2017 Odhalení superhrdinové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce