foto

Alice Evans

  • nar. 2.8.1971 (46 let)
    Bristol, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Alice Jane Evans se narodila 2.8.1971 v Bristolu ve Velké Británii. Její otec David Evans byl profesorem aplikované matematiky na Universitě v Bristolu a její matka Janet Evans byla učitelka anglické literatury, později zemřela na infarkt. Bylo jí jen 59 let. Alice získala titul ve francouzštině a italštině z University College v Londýně, a pak se přestěhovala do Paříže, kde studovala herectví na Cours Florent. Rychle začala pracovat, a to především ve francouzské televizi, ale také v italské minisérii. Měří 171 cm.

Alice moc anglicky nemluvila, to se ale změnilo v roce 1999, kdy jí Disney obsadil do role ve filmu 102 DALMATINŮ,po boku Glenn Close, Gérarda Depardieu a Ioana Gruffudda. V roce 2003 byla obsazena do filmu BLACKBALL po boku Jamese Cromwella a Vince Vaughna. Film kriticky propadnul a další komerčně neúspěšné britské a evropské filmy následovaly. Proto se Alice stěhuje do Los Angeles v roce 2003. Tam se objevuje v seriálech jako KRIMINÁLKA MIAMI a konečně v roce 2009 se Alice proslavila coby vedlejší herečka ve třech epizodách v seriálu ZTRACENI, kde hrála Eloise Hawkingovou na ostrově v roce 1977. Ze seriálu je známa, že nechtěně zastřelila svého syna Daniela Faradaye jehož hrál Jeremy Davies. V roce 2009 se ještě například objevila ve filmech jako REUNION a BRUNO.

Alice Evans se během natáčení v roce 2000 stala přítelkyní Iona Gruffudda z Fantastické čtyřky. V roce 2005 se zasnoubili a o tři roky později Alice porodila v L.A. svou dceru Ellu Betsi Evans Gruffudd.

lost815

Herecká filmografie

Filmy

2013 Liars All
2010 Capture Anthologies: Love, Lust and Tragedy
2009 Bruno
Reunion
2008 Agent Crush
2007 Jízda o život
Po(d)vedená charita
Who You Know
2006 Hollywood Dreams
Vánoční pohlednice (TV film)
2005 Four Corners of Suburbia
2004 Přitažlivost
2003 Blackball
Hard Labour
2002 Klub únosců
Maurice to zařídí
2000 102 dalmatinů
1999 Mauvaise passe
Monsieur Naphtali
Une pour toutes
1998 Rewind

TV seriály

2015 The Originals (TV seriál)
Ashes to Ashes (S02E22)
2014 The Originals (TV seriál)
Red Door (S02E05)
Every Mother's Son (S02E03)
2012 Grimm (TV seriál)
Over My Dead Body (S02E06)
Upíří deníky (TV seriál)
Do Not Go Gentle (S03E20)
Heart of Darkness (S03E19)
All My Children (S03E15)
další epizody (5)
2011 Upíří deníky (TV seriál)
Ordinary People (S03E08)
2009 Ztraceni (TV seriál)
Incident - část 1 (S05E16)
Následuj vůdce (S05E15)
Proměnná (S05E14)
2006 Bratři a sestry (TV seriál)
Mayo (TV seriál)
2003 Blue Dove (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Návnada (S02E09)
2001 Best of Both Worlds (TV seriál)
The Chris Isaak Show (TV seriál)
2000 Larry, kroť se (TV seriál)
1998 Au coeur de la loi (TV seriál)
Schody ke slávě (TV seriál)
1996 Cizinci (TV seriál)
Elisa top modèle (TV seriál)
1992 Highlander (TV seriál)

TV pořady

1998 Tout le monde en parle (TV pořad)
1986 La nuit des 7 d'or (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace