foto

Mark Edwards

  • nar. 1942
    Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1978 Shimmering Light (TV film)
1976 Murcheson Creek (TV film)
1975 Novomanželka
1973 Diamonds on Wheels
Terror in the Wax Museum
1972 Věž živoucích mrtvol
1971 Krev z hrobky mumie
Más fabuloso golpe del Far-West, El
Poslední údolí

TV seriály

1974 The Carnforth Practice (TV seriál)
1972 Arthur of the Britons (TV seriál)
1970 A Family at War (TV seriál)
1969 Counterstrike (TV seriál)
ITV Saturday Night Theatre (TV seriál)
The Mind of Mr. J.G. Reeder (TV seriál)
W. Somerset Maugham (TV seriál)
1967 Adventures of the Seaspray (TV seriál)
ITV Playhouse (TV seriál)
1965 The Troubleshooters (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
1963 Love Story (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Dokumentární

1978 Hospitals Don't Burn Down

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky