foto

Terence Beesley

  • nar. 1957
  • zem. 2017
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Sharkproof
2006 Odposlech
2002 A Is for Acid (TV film)
2001 Opičí král (TV film)
1999 Human Traffic
Real Women II (TV film)
1997 Beyond Fear (TV film)
1994 Decadence
1993 15: The Life and Death of Philip Knight (TV film)
1991 Sherlock Holmes a pekelný stroj (TV film)
1990 Strike It Rich
1989 Fantom opery

TV seriály

2016 Viktorie (TV seriál)
Královnin manžel (S01E06)
Vojna a mír (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Tři mušketýři (TV seriál)
Spoils of War (S03E01)
2013 Dům podezřelých (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 1 (E01)
2003 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Lesní muž (S07E01)
2000 Doctors (TV seriál)
Down to Earth (TV seriál)
1997 Plotlands (TV seriál)
Where the Heart Is (TV seriál)
1996 Hercule Poirot (TV seriál)
Vražda na golfovém hřišti (S06E03)
1995 She's Out (TV seriál)
1994 Chandler & Co (TV seriál)
Případy bratra Cadfaela (TV seriál)
1992 Between the Lines (TV seriál)
Covington Cross (TV seriál)
Pilot (E01)
Heartbeat (TV seriál)
Highlander (TV seriál)
1990 Haggard (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace