foto

Alexandr Chmelnickij

  • nar. 10.11.1955 (64 let)
    Simferopol, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Možetě zvať meňa papoj (TV film)
Pogoňa za šeděvrom
2007 Sluha Jeho Veličenstva
1988 Bryzgi šampanskogo
1986 Ja sdělal vsjo, čto mog

TV seriály

2019 Fantom (TV seriál)
2018 Kop (TV seriál)
Na rassvetě (TV seriál)
Sinička 2 (TV seriál)
Zatemnění (TV seriál)
2017 Šubert (TV seriál)
2016 Pjať minut tišiny (TV seriál)
Semejnyje obstojatelstva (TV seriál)
2015 Drugoj major Sokolov (TV seriál)
Opasnoje zablužděnije (TV seriál)
Otděl (TV seriál)
Vlasik. Těn Stalina (TV seriál)
2014 Alchimik. Elixir Fausta (TV seriál)
Kuraž (TV seriál)
Legavyj 2 (TV seriál)
2013 Rok-n-roll pod Kremljom (TV seriál)
Syn otca narodov (TV seriál)
Ty ně odin (TV seriál)
2012 Inspektor Kuper (TV seriál)
Pravo na pravdu (TV seriál)
2011 Lesnik (TV seriál)
Něfťanaja lichoradka (S01E06)
Pilot meždunarodnych avialinij (TV seriál)
SK (TV seriál)
2010 Bratany 2 (TV seriál)
Bumerang iz prošlogo (TV seriál)
Enigma (TV seriál)
Děti indigo (E12)
Institut blagorodnych děvic (TV seriál)
Něvidimki (TV seriál)
Čto pozvoleno Jupitěru (E02)
Učitěl v zakoně. Prodolženije (TV seriál)
Gluchar (TV seriál)
Něft (S03E22)
Zapis (S03E21)
Batareja (S03E18)
2009 Šalnoj angel (TV seriál)
Čas Volkova (TV seriál)
Dvojniki (S03E12)
2008 Ment v zakoně (TV seriál)
Suďja i palač (S01E01)
Obručalnoje kolco (TV seriál)
Pjať šagov po oblakam (TV seriál)
Sročno v nomer (TV seriál)
Staromodnoje prestuplenije (S02E08)
2007 Sled (TV seriál)
Soldaty 12 (TV seriál)
Čas Volkova (TV seriál)
Kitajskij sled (S01E27)
Zver (S01E10)
1981 Sindikat 2 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky