foto

Angela Gots

  • nar. 6.12.1978 (39 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 City of Lies
2015 Rock Story
2014 Snapshot
2013 Immigrant
Samantha Rogers: Žena v ringu
2012 Berlin Job
2010 Agency, The
2006 Amy Coyne (TV film)
2005 Černý úsvit
2004 Modrý démon
2001 Alex in Wonder

TV seriály

2018 Ice (TV seriál)
Game of Stones (S02E01)
2017 Ice (TV seriál)
The Cut (S01E09)
Side Trip (S01E08)
Noční směna (TV seriál)
Turbulence (S04E05)
Myšlenky zločince (TV seriál)
A Good Husband (S12E12)
2016 Bosch (TV seriál)
Gone (S02E05)
2014 Match (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Hon na duši (S01E09)
Grimm (TV seriál)
Kostěj nesmrtelný (S03E09)
2012 Doteky osudu (TV seriál)
2010 Havaj 5-0 (TV seriál)
Svetlana (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Nejistá pravidla (S06E16)
2009 Zvíře (TV seriál)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)
Eleventh Hour (TV seriál)
Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)
Dr. House (TV seriál)
Šťastná třináctka (S05E05)
2007 American Heiress (TV seriál)
Viva Laughlin (TV seriál)
2006 V utajení (TV seriál)
Torture (S02E03)
Salesman (S02E02)
Al-Baqara (S02E01)
2005 V utajení (TV seriál)
Youmud Din (S01E10)
Money (S01E03)
2004 Láska je Láska (TV seriál)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace