foto

Jaroslav Hutka

  • nar. 21.4.1947 (73 let)
    Olomouc, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Prezident Blaník
1969 Cesta, která vede nikam (TV film)

Dokumentární

2019 Hudba a moc (TV film)
2018 Mistr objektivu - Ivan Kyncl (TV film)
2016 Osvobození kontinentu: Jan Pavel II. a pád komunismu - a.z.
Šedá zóna (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2014 Magický hlas rebelky
Znovu 89 (koncert)
2013 Zuzana Michnová - Jsem slavná tak akorát
2010 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Jana Buriana (S05E37)
2009 20 let bez opony (koncert)
2007 Občan Havel
2006 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Jaroslava Hutky (S01E12)
2004 Jak šly dějiny (TV film) - a.z.
Příběhy slavných (TV seriál)
Klaunova antická tragédie (S05E01)
2001 Příběhy slavných (TV seriál)
Dobrá víla Kalandra (S02E18)
2000 Legendy folku a country (TV seriál)
1999 Wroclaw 99 minus deset (TV film)
1998 Bigbít (TV seriál)
1997 Alternativní kultura (TV seriál)
1989 Koncert pro všechny slušný lidi (koncert)
Něžná revoluce

Host

TV pořady

2017 Linka (TV pořad)
2011 Originální videojournal (TV pořad)
2008 Hvězdný reportér (TV pořad)
Srpnová noc (TV pořad)
2006 V zajetí železné opony (TV pořad)
2005 Příběhy železné opony (TV pořad)
Všechnopárty (TV pořad)
2001 Uprostřed běhu (TV pořad)
2000 Krásný ztráty (TV pořad)
Vánoce s Hutkou (TV pořad)
1999 Banánové rybičky (TV pořad)
1998 Na plovárně (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky