foto

Anna Maganini

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Dead Weight
2017 It Came from Below
2014 21 Days
2013 Red Line
2011 SafeWord

TV seriály

2019 Smilf (TV seriál)
Single Mom is Losing Faith (S02E09)
2017 Americká manželka (TV seriál)
The Playdate (S01E10)
2008 Mentalista (TV seriál)
Špinavé ruce (S01E06)
2007 Dexter (TV seriál)
Až si vydechnu (S02E02)
Ono to žije (S02E01)
2006 Západní křídlo (TV seriál)
Two Weeks Out (S07E14)
2005 Médium (TV seriál)
Suspicions and Certainties (S01E02)
Vražedná čísla (TV seriál)
Zločiny ze sousedství (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2019 Dead Weight

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Dead Weight

Producentská filmografie

Filmy

2019 Dead Weight

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky