foto

Elena Satine

  • nar. 24.11.1987 (29 let)
    Tbilisi, Gruzie, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Elena Satine se narodila 24.listopadu 1987 v Tbilisi, Gruzie. Je potomek šlechtického rodu Orbeliani. Počátek její profesionální kariéry sahá do jejích šesti let, kdy vystoupila v dětském představení UTRENNAYA ZVEZDA (Jitřenka). V devíti letech již měla řadu mezinárodních ocenění. V roce 1998 byla v New Yorku přijata uměleckou školu PPAS. Po absolvování s vyznamenáním pokračovala ve studiu v Moskevském akademickém divadle (založeno Konstantinem Stanislavským) kde získala diplom za herectví.

Poprvé jsme ji mohli zahlédnout ve filmu DOMINOVÝ EFEkT z roku 2007. Dále hrála v seriálech ODLOŽENÉ PŘÍPADY, SMALLVILLE nebo GEMINI DIVISION. Pro roli hraběnky Andrenyi ve filmu HERCULE POIROT: VRAŽDA V ORIENT EXPRESSU se naučila maďarsky a francouzsky. Byla zvažována do role Černé vdovy ve filmu IRON MAN 2, kterou ale bohužel získala Scarlette Johansson. Naposledy jsme ji mohli vidět v komedii ZKUS MĚ ROZESMÁT s Adamem Sandlerem a Jannifer Aniston v hlavní roli.

Ondřej "Saur.us" Javůrek

Herecká filmografie

Filmy

2017 Picture Wheel
2016 Outlaw
2015 Beautiful Now
Probuzená posedlost
The Pinhole Affect
2011 Zkus mě rozesmát
2010 Kelly Brook's Cameltoe Shows
2009 Harsh Life of Veronica Lambert, The
Nedívej se nahoru
2008 Bar Starz
2007 Dominový efekt

TV seriály

2017 The Gifted (TV seriál)
eXtreme measures (E07)
got your siX (E06)
boXed in (E05)
další epizody (6)
24 Hodin: Nezastavitelný (TV seriál)
8:00 p.m.-9:00 p.m. (E09)
Městečko Twin Peaks (TV seriál)
Epizoda 7 (S03E07)
Epizoda 5 (S03E05)
2016 Timeless (TV seriál)
Atomic City (S01E03)
2014 Matador (TV seriál)
Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Yes Men (S01E15)
T.A.H.I.T.I. (S01E14)
2013 Město divů (TV seriál)
Hříchy otců (S02E08)
Nepřátele si drž u těla (S02E07)
Na vrcholu světa (S02E06)
další epizody (7)
2012 Město divů (TV seriál)
Ať žije král (S01E08)
Kdo je kůň a kdo je žokej (S01E07)
Sebevražedná blondýna (S01E05)
další epizody (7)
2011 Pomsta (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Vzdor (S08E15)
2010 Hercule Poirot (TV seriál)
Vražda v Orient expresu (S12E03)
2009 Melrose Place (TV seriál)
Spartacus: Blood and Sand - The Motion Comic (TV seriál)
2008 Gemini Division (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Trojí ohrožení (S06E08)
2001 Smallville (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace