foto

Jay Villiers

  • nar. 23.9.1961 (57 let)
    London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Filmové hvězdy neumírají v Liverpoolu
Stejní jako my
The Last Photograph
2013 Moře
2011 Báječný hotel Marigold
Dans La Lumiere
2009 International
2007 Andělé a panny
2005 The Government Inspector (TV film)
2003 In Search of the Brontës (TV film)
2002 Outside the Rules (TV film)
1996 The Sculptress (TV film)
1994 Před deštěm
1991 Miss Marple: They Do It with Mirrors (TV film)
Who Needs a Heart
1989 Jindřich V.

TV seriály

2016 New Blood (TV seriál)
Vojna a mír (TV seriál)
2015 Cuffs (TV seriál)
2014 Cizinka (TV seriál)
2013 Otec Brown (TV seriál)
Pan Selfridge (TV seriál)
2008 Hledači kostí (TV seriál)
2006 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
2005 Komparz (TV seriál)
Twisted Tales (TV seriál)
2003 Absolute Power (TV seriál)
Spine Chillers (TV seriál)
2002 Helen West (TV seriál)
MI5 (TV seriál)
2000 Monsignor Renard (TV seriál)
1999 Lovci pokladů (TV seriál)
1997 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
1996 Frontiers (TV seriál)
Tichý svědek (TV seriál)
1995 McCallum (TV seriál)
Štěnice (TV seriál)
1993 Lipstick on Your Collar (TV seriál)
Under the Hammer (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
Mladý Indiana Jones (TV seriál)
1985 Bulman (TV seriál)
1984 Me and My Girl (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1978 Rumpole of the Bailey (TV seriál)

Dokumentární

2006 Ztracená města starověku (TV seriál)
2002 Christmas Under Fire (TV film)
1990 Discovering Hamlet

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace