foto

Sarah Christine Smith

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Na vlnách hrůzy
2007 Urban Decay
2006 Apokalypsa
Big Bad Wolf
2003 Kašlu na lásku
2002 Jako Mike
Orange County
Primadona v ohrožení (TV film)
2001 Bulšit
1999 Austin Powers: Špion, který mě vojel
Taková normální holka
1997 Austin Powers: Špionátor
Vřískot 2

TV seriály

2007 Andy Barker, P.I. (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Skryté kosti (S03E15)
2006 Studio 60 (TV seriál)
The Wrap Party (E06)
What About Brian (TV seriál)
Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Pracovní Fez (S08E13)
2005 Sladký život Zacka a Codyho (TV seriál)
O.C. (TV seriál)
The Disconnect (S03E09)
2004 Drake a Josh (TV seriál)
2003 Odložené případy (TV seriál)
2000 Nikki (TV seriál)
1993 Boy Meets World (TV seriál)

TV pořady

1995 MADtv (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace