foto

Vadim Gusev

  • nar. 25.2.1925
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz
  • zem. 8.6.2004 (79 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Dura
Lovitor
2003 Kolchoz intertejnment
1993 Pistolet s glušitělem
1988 Francouz
1985 Boj o Moskvu
1980 Po dannym ugolovnogo rozyska
1977 Vzestup
1971 Korona Rossijskoj imperii, ili Snova něulovimje
1957 Kommunist
1937 Běžin luh
1936 My z Kronštatu
1935 Aerograd

TV seriály

2003 Taxist (TV seriál)
Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
Kartěl niščich (S01E11)
2002 Marš Tureckogo (TV seriál)
Šerif v zakoně (S03E06)
2001 Graždanin načalnik (TV seriál)
1984 Michajlo Lomonosov (TV seriál)
1976 Dva kapitáni (TV seriál)
Krasnoje i čjornoje (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky