foto

Vitalij Krivonos

  • nar. 1.1.1972 (48 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Ně v forme
2017 Cenzor
2016 Prostaja istorija
2015 Duše špióna
2014 Dolžnostnyje objazannosti

TV seriály

2019 Anonimnyj dětěktiv (TV seriál)
Těň za spinoj (TV seriál)
2018 Genij (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Rubeži rodiny (TV seriál)
Operacija prikrytija (E01)
Vorona (TV seriál)
2017 Front (TV seriál)
Melnik (TV seriál)
Něvskij (TV seriál)
Slepaja zona (S02E25)
2016 Takaja rabota (TV seriál)
Blagimi i ně očeň namerenijami (S02E07)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Smerť poeta (S16E06)
2015 Granica vremeni (TV seriál)
Něvskij (TV seriál)
Ja - ně on (S01E18)
Pogoňa za prošlym (TV seriál)
Vysokije stavki (TV seriál)
Pitěrskij razvod (S01E10)
Inspektor Kuper (TV seriál)
Inkassatory (S02E06)
Šef (TV seriál)
Prestuplenija i nakazanija (S03E05)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Pervyj uroveň (S09E01)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Roditělskij instinkt (S15E01)
2014 Gastroljory (TV seriál)
Lučšije vragi (TV seriál)
Ochotniki za golovami (TV seriál)
Podozrenije (TV seriál)
Seďmaja runa (TV seriál)
Svoja čužaja (TV seriál)
Rikošet (E14)
Litějnyj (TV seriál)
Prosluška (S08E16)
Mstitěl (S08E10)
2013 Kovboj (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč. Suďby (TV seriál)
Odin v pole voin (S01E11)
Trassa (TV seriál)
PPS (TV seriál)
Oružije (S02E22)
2011 Šaman (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 Gončije (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky