foto

Vitalij Krivonos

  • nar. 1.1.1972 (47 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Ně v forme
2017 Cenzor
2016 Prostaja istorija
2015 Duše špióna
2014 Dolžnostnyje objazannosti

TV seriály

2018 Morskije ďjavoly. Rubeži rodiny (TV seriál)
Vorona (TV seriál)
2017 Front (TV seriál)
Melnik (TV seriál)
Něvskij (TV seriál)
Slepaja zona (S02E25)
2016 Tajny sledstvija (TV seriál)
Smerť poeta (S16E06)
2015 Granica vremeni (TV seriál)
Něvskij (TV seriál)
Ja - ně on (S01E18)
Pogoňa za prošlym (TV seriál)
Vysokije stavki (TV seriál)
Pitěrskij razvod (S01E10)
Šef (TV seriál)
Prestuplenija i nakazanija (S03E05)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Pervyj uroveň (S09E01)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Roditělskij instinkt (S15E01)
2014 Gastroljory (TV seriál)
Lučšije vragi (TV seriál)
Ochotniki za golovami (TV seriál)
Podozrenije (TV seriál)
Seďmaja runa (TV seriál)
Svoja čužaja (TV seriál)
Rikošet (E14)
Takaja rabota (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Prosluška (S08E16)
Mstitěl (S08E10)
2013 Kovboj (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč. Suďby (TV seriál)
Odin v pole voin (S01E11)
Trassa (TV seriál)
PPS (TV seriál)
Oružije (S02E22)
2011 Šaman (TV seriál)
2007 Gončije (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky