foto

Roman Slovák

  • nar. 21.6.1970 (47 let)
    Opava, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Jan Hus (TV film)
2013 Hořící keř (TV film)
Jako nikdy
2012 Polski film
2011 Lidice
2009 Pouta
Protektor
2006 Ještě žiju s věšákem, plácačkou a čepicí
2003 Taťka (TV film)
Top Dogs (divadelní záznam)
2002 Kožené slunce (TV film)
1998 Katynka z Heilbronnu neboli Zkouška ohněm (divadelní záznam)
1992 Kráva

TV seriály

2017 Četníci z Luhačovic (TV seriál)
Tabačka (E04)
Specialisté (TV seriál)
Pod asfaltem (S02E13)
2016 Já, Mattoni (TV seriál)
Bahno (E04)
Doktor Martin (TV seriál)
Tajemný dům v Beskydech (S02E06)
Už tě nechci vidět (S02E05)
2014 Vinaři (TV seriál)
Hody (S01E16)
Špačci (S01E11)
Cimbál (S01E10)
další epizody (5)
2013 České století (TV seriál)
Zabíjení soudruha (1951) (E05)
Sanitka 2 (TV seriál)
2012 Základka (TV seriál)
Ochrana člověka za mimořádných událostí (E05)
Kriminálka Anděl (TV seriál)
Zámek (S03E10)
2010 Cesty domů (TV seriál)
Zázraky života (TV seriál)
2009 Přešlapy (TV seriál)
2008 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Chladnokrevně (S01E03)
1997 Četnické humoresky (TV seriál)
Volavka (S01E02)
1994 Detektiv Martin Tomsa (TV seriál)

Dokumentární

2016 Rozsudek (TV seriál)
Bunda (S02E14)
2014 Rozsudek (TV seriál)
Manželství na vlastní nebezpečí (S01E17)
2001 Komedie

TV pořady

2004 Na stojáka (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace