foto

Stanislav Pavlov

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Iskuplenije (TV film)

TV seriály

2018 Kanceljarskaja krysa (TV seriál)
Odin (TV seriál)
Realizacija (TV seriál)
Vyžžennaja zemlja (E03)
2017 Inspektor Kuper. Něvidimyj vrag (TV seriál)
Něvskij (TV seriál)
Slepaja zona (S02E25)
2016 Čto i trebovalos dokazať (TV seriál)
Šaman (TV seriál)
Šaman, šaman (S03E16)
2013 Komanda (TV seriál)
Znakomstvo (E01)
Šerlok Cholms (TV seriál)
PPS (TV seriál)
Pokučenije (S02E26)
2011 Agent osobogo naznačenija (TV seriál)
Krovavyj sport (S02E06)
Morskije ďjavoly. Suďby (TV seriál)
Treněr (S02E03)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Vorovskaja krov (S10E05)
2010 Agent osobogo naznačenija (TV seriál)
Istina dlja Platona (S01E01)
2008 Dorožnyj patrul (TV seriál)
Nočnyje gonščiki (S01E03)
2007 Gončije (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky