foto

Maia Danziger

  • nar. 12.4.1950 (71 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Garage Sale
2003 Policajti na baterky
2001 Skleněný dům
1997 Ledová bouře
1989 High Stakes
Poslední útěk do Brooklynu
1983 Kirlian Witness, The
1982 My Body, My Child (TV film)
1980 Dr. Heckyl a pan Hype
1979 Sooner or Later (TV film)
The Magician of Lublin
1971 Honky

TV seriály

2009 Bratři a sestry (TV seriál)
Rozbouřené vody II (S03E17)
Rozbouřené vody I (S03E16)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
1996 Zákon a pořádek (TV seriál)
Trophy (S06E12)
1994 The Head (TV seriál)
1986 Adventures of the Galaxy Rangers, The (TV seriál)
1984 Kate & Allie (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)
1963 The Doctors (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky