foto

Swoosie Kurtz

  • nar. 6.9.1944 (72 let)
    Omaha, Nebraska, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Kontakt

  • Swoosie Kurtz
    "Mike & Molly"
    Chuck Lorre Productions
    4000 Warner Blvd
    Bldg 136, Room 127
    Burbank, CA 91522
    USA

Herecká filmografie

Filmy

2018 Overboard
2009 Angličan v New Yorku
2008 Živoucí důkaz (TV film)
2007 Superman: Soudný den
2005 Stupeň 7: Konec světa (TV film)
2004 Sleep Easy, Hutch Rimes
2003 Baba na zabití
2002 Pravidla vášně
2001 Bubliňák
Holka jako lusk
Nezkrotné kočky (TV film)
1999 Malí velcí podvodníci
Velmi nebezpečné známosti
1998 Má země (TV film)
Smrtící zóna
1997 Lhář, lhář
Little Girls in Pretty Boxes (TV film)
1996 Harvey (TV film)
Občanka Ruth
Slib daný Carolyn (TV film)
1995 Betrayed: A Story of Three Women (TV film)
Kniha pohádek
1994 Bolestná realita
Jednou o Vánocích (TV film)
1993 A kapela hrála dál (TV film)
Nepochybně pravdivá dobrodružství údajné texaské vražedkyně (TV film)
1992 Detektiv Janek: Vraždy na trati č. 9 (TV film)
1991 Walking the Dog
1990 Image (TV film)
Shock to the System, A
Stanley a Iris
1988 Baja Oklahoma (TV film)
Nebezpečné známosti
Splněné přání
Zářivá světla velkoměsta
1987 House of Blue Leaves, The (TV film)
1986 Tak to bylo
Trenérka
1985 Čas pro život (TV film)
Svědomí (TV film)
1984 Všemu navzdory
1983 Záhada v Karibiku (TV film)
1982 Fifth of July (TV film)
Svět podle Garpa
1980 Marriage Is Alive and Well (TV film)
Mating Season, The (TV film)
1979 Uncommon Women... and Others (TV film)
Walking Through the Fire (TV film)
1978 Oliverův příběh
1977 Nakládačka
První láska
1976 Ah, Wilderness! (TV film)

TV seriály

2016 Grace and Frankie (TV seriál)
The Test (S02E05)
2011 Sestřička Jackie (TV seriál)
Krysí pád (S03E05)
2010 Mike a Molly (TV seriál)
Chuck (TV seriál)
Chuck a životní vzory (S03E15)
2009 Sestřička Jackie (TV seriál)
Bublinky (S01E06)
Hrdinové (TV seriál)
Přijetí reality (S04E04)
Prudké ochlazení (S03E20)
2008 Řekni, kdo tě zabil (TV seriál)
Žbluňk (S02E13)
Moc vody (S02E12)
Výloha na vraždu (S02E11)
další epizody (13)
2007 Řekni, kdo tě zabil (TV seriál)
Uložen k ledu (S01E09)
Hořké sladkosti (S01E08)
Vůně úspěchu (S01E07)
další epizody (9)
2006 Huff (TV seriál)
Pozor na cervikální lem! (S02E13)
Zpráskaný pes (S02E03)
Mapy nemluví 2 (S02E02)
další epizody (4)
2005 Americký táta (TV seriál)
Huff (TV seriál)
Všichni jsou zatracení blázni (S01E13)
Všechny trable světa (S01E12)
Vánoce na draka (S01E09)
Ztraceni (TV seriál)
Deus Ex Machina (S01E19)
2004 Huff (TV seriál)
Rtěnka na slipech (S01E03)
2002 Street Time (TV seriál)
2001 Fighting Fitzgeralds, The (TV seriál)
2000 Takový je život (TV seriál)
1999 Love & Money (TV seriál)
1998 More Tales of the City (TV seriál)
1996 Party Girl (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
Kouzelný školní autobus (TV seriál)
1991 Sisters (TV seriál)
1990 Carol & Company (TV seriál)
1987 Trying Times (TV seriál)
1981 Love, Sidney (TV seriál)
1978 Mary (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

TV pořady

2010 Talk show bez zábran (TV pořad)
1998 The 50th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1994 The 46th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1993 The 45th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1990 Night of 100 Stars III (TV pořad)
The 42nd Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1983 The 35th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1982 The 34th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace