foto

Anne Ratte-Polle

  • nar. 1974
    Peheim, Niedersachsen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Tatort - Die Ferien des Monsieur Murot (TV film)
Undine
2019 Byl jsem a budu
Der Geburtstag
Todesengel (TV film)
2017 Stunde des Bösen - Detour (TV film)
2016 Continuity
Die Hannas
Tatort - Hundstage (TV film)
Tatort - Narben (TV film)
2015 Sibylle
Wanja
2013 Dirty Young Loose
Halbschatten
Tatort - Die Wahrheit stirbt zuerst (TV film)
2012 Die Welt danach (studentský film)
Jemné rozdíly
2010 Vyznání víry
2009 Der Tote im Spreewald (TV film)
Místo činu: Nastane smutek a bolest (TV film)
Umdeinleben
2008 Kurzfilmrolle (studentský film)
Schimanski: Šichta v šachtě (TV film)
2007 Gegenüber
2005 Willenbrock
2004 Die Nacht singt ihre Lieder
Sieben
2003 Geheime Geschichten (TV film)
2002 Doppelter Einsatz - Einer stirbt immer (TV film)
2001 Julietta
2000 Stunde des Wolfs (TV film)

TV seriály

2020 Schatten der Mörder – Shadowplay (ZDF-Fassung) (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Shadowplay (TV seriál)
2019 Dark (TV seriál)
Dunkle Materie (S02E02)
2017 Dark (TV seriál)
Alfa a omega (S01E10)
Vše se děje teď (S01E09)
Rozcestí (S01E07)
další epizody (5)
Dr. Klein (TV seriál)
Im freien Fall (S04E01)
2016 Správná dvojka (TV seriál)
Tödliche Botschaft (E66)
2014 Kommissarin Heller (TV seriál)
Tod am Weiher (E01)
2013 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Bittere Pillen (E19)
2012 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Gerechtigkeit (S03E16)
2006 Spreewaldkrimi (TV seriál)
2001 40. okrsek (TV seriál)
1997 Dr. Sommerfeld - Neues vom Bülowbogen (TV seriál)
Schimanski (TV seriál)
1994 Dvojí nasazení (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2011 Mondo Lux - die Bilderwelten des Werner Schroeter
2007 Auf Nummer sicher? (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky