foto

John C. Flinn III

  • nar. 28.12.1944 (75 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2004 Potíže růstu: Zase ti Seaverovi (TV film)
2003 Hunter: Znovu v akci (TV film)
1999 Babylon 5: Volání do zbraně (TV film)
D.R.E.A.M. Team (TV film)
1998 Babylon 5: Na počátku (TV film)
Babylon 5: Třetí prostor (TV film)
1994 Siringo (TV film)
1990 Smrtící skalpel (TV film)
1989 Nashville Beat (TV film)
1988 Police Story: Gladiator School (TV film)
1983 I Married Wyatt Earp (TV film)
1980 Piráti (TV film)
Roughnecks (TV film)
Wild Times (TV film)
1979 Flame Is Love, The (TV film)

TV seriály

2015 Panenka Jane (TV seriál)
Chapter Twenty (S01E20)
Chapter Nineteen (S01E19)
Chapter Eighteen (S01E18)
další epizody (7)
2012 Společná terapie (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Misconceptions (S09E05)
2011 Zákon gangu (TV seriál)
Family Recipe (S04E08)
Fruit for the Crows (S04E07)
Kriminálka New York (TV seriál)
Means to an End (S08E09)
Air Apparent (S08E05)
2010 Božská mrcha (TV seriál)
Hear the Birds? (S03E12)
Let's Talk (S03E11)
Kriminálka New York (TV seriál)
Shop Till You Drop (S07E10)
Hide Sight (S07E07)
Unfriendly Chat (S07E02)
2009 Božská mrcha (TV seriál)
Am I Gonna Die Today? (S03E10)
Looks Like a Lesbian Attack to Me (S03E09)
Popcorn (S03E08)
další epizody (12)
2007 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Šťastnou cestu (S07E22)
Dokud to neprolomíme (S07E21)
Lorelai, Lorelai (S07E20)
další epizody (12)
2006 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Na kordy (S07E10)
Pleťte, lidičky, pleťte! (S07E09)
Představuji vám Lorelai planetárium (S07E08)
další epizody (22)
2005 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Otcové a dcery (S06E10)
Ať mi zahraje tvá balalajka (S06E08)
Jednadvacet je to nejsmutnější číslo (S06E07)
další epizody (16)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Vyšší princip (S01E09)
2003 Hunter (TV seriál)
1999 Dream Team, The (TV seriál)
1998 Sedm dní (TV seriál)
Pilot: Part 1 (S01E01)
Babylon 5 (TV seriál)
Sleeping in Light (S05E22)
Objects at Rest (S05E21)
Objects in Motion (S05E20)
další epizody (20)
1997 Babylon 5 (TV seriál)
The Deconstruction of Falling Stars (S04E22)
Rising Star (S04E21)
Endgame (S04E20)
další epizody (16)
1996 Babylon 5 (TV seriál)
Falling Toward Apotheosis (S04E04)
The Summoning (S04E03)
Whatever Happened to Mr. Garibaldi? (S04E02)
další epizody (21)
1995 Babylon 5 (TV seriál)
Passing Through Gethsemane (S03E04)
A Day in the Strife (S03E03)
Convictions (S03E02)
další epizody (16)
1994 Babylon 5 (TV seriál)
Spřízněné duše (S02E07)
Škodná v revíru (S02E06)
Dlouhý spánek (S02E05)
další epizody (28)
1992 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Mickey Daytona (S05E22)
Noční můra (S05E21)
Nedělám nic špatného (S05E20)
další epizody (12)
1991 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Pojďte se mnou (S05E08)
Pokaždé, když se loučíme (S05E07)
Dva různé světy (S05E06)
další epizody (18)
1990 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Tak to celé odvoláme (S04E11)
Já vím, že víš (S04E10)
Sbohem (S04E09)
další epizody (24)
1989 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Trocha štěstí pro každého (S03E11)
Hodně dávno a dost daleko (S03E10)
Moje skvělá hodina (S03E09)
další epizody (21)
1988 Magnum (TV seriál)
Rozhodnutí, 2. část (S08E13)
Rozhodnutí, 1. část (S08E12)
1987 Magnum (TV seriál)
Princip psychoanalýzy (S08E02)
Limbo (S07E22)
Stát versus Orville Wright (S07E21)
další epizody (8)
1986 Magnum (TV seriál)
Vysloužilec (S07E13)
Květy smrti (S07E12)
Únos (S07E11)
další epizody (23)
1985 Magnum (TV seriál)
Hloubkové opojení (S06E11)
Zrádce (S06E10)
Honba za pokladem (S06E09)
další epizody (13)
1984 Papírové panenky (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
Eva's Brawn (S04E22)
Lucky Ducks (S04E21)
Hair Apparent (S04E20)
další epizody (12)
1983 Poldové z Hill Street (TV seriál)
Honk If You're a Goose (S04E09)
Praise Dilaudid (S04E06)
Doris in Wonderland (S04E05)
další epizody (17)
1982 Poldové z Hill Street (TV seriál)
Santaclaustrophobia (S03E12)
No Body's Perfect (S03E11)
Phantom of the Hill (S03E10)
další epizody (16)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
The Last White Man on East Ferry Avenue (S02E03)
1980 Hawaii Five-O (TV seriál)
Morroville Covenant (S12E18)
1979 Hawaii Five-O (TV seriál)
Labyrinth (S12E11)
Image of Fear (S12E06)
Good Help Is Hard to Find (S12E05)
další epizody (6)

Herecká filmografie

Filmy

1977 Kit Carson and the Mountain Men (TV film)
1976 Poklad na ostrově Matecumbe
1973 One Little Indian
1967 Chladnokrevně

TV seriály

1995 Babylon 5 (TV seriál)
Convictions (S03E02)
1994 Babylon 5 (TV seriál)
Grál (S01E16)
1965 Agent Smart (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

1998 Babylon 5 (TV seriál)
Movements of Fire and Shadow (S05E17)
Strange Relations (S05E06)
1997 Babylon 5 (TV seriál)
Lines of Communication (S04E11)
Epiphanies (S04E07)
1996 Babylon 5 (TV seriál)
Grey 17 Is Missing (S03E19)
Ceremonies of Light and Dark (S03E11)
1995 Babylon 5 (TV seriál)
Dlouhý boj za soumraku (S02E20)
1994 Babylon 5 (TV seriál)
Spřízněné duše (S02E07)
TKO (S01E15)
1992 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Noční můra (S05E21)
Dojde k jistým změnám (S05E16)
1991 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Hezounké děťátko (S04E15)
1990 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Kdybych tě neměl rád (S03E21)
1987 Magnum (TV seriál)
Nekonečno a vdolky (S08E01)
Sólový let (S07E16)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky