foto

Michael Winters

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Ecco
1999 Invisible Child (TV film)
Láska zabíjí
1998 Drtivý dopad
Jezero (TV film)
1996 Pandořina skříňka (TV film)
1993 A kapela hrála dál (TV film)
Between Love and Hate (TV film)
Seznam smrti 2 (TV film)
Záskok
1991 Až na konec světa
1987 Eye on the Sparrow (TV film)

TV seriály

2016 Gilmorova děvčata: Rok v životě (TV seriál)
Summer (E03)
Spring (E02)
Winter (E01)
2003 Advokáti (TV seriál)
Down the Hatch (S07E11)
Frasier (TV seriál)
Jikry vedoucí do pekel (S10E18)
Policie New York (TV seriál)
Seznamte se s prarodiči (S10E19)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Heart (S01E08)
2000 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Narcosis (S10E21)
1999 Everything's Relative (TV seriál)
Providence (TV seriál)
Dharma & Greg (TV seriál)
Dharma Drags Edward Out of Retirement (S02E20)
1998 Jesse (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
Kolbiště (S01E18)
Člověk kromaňonský (S01E12)
Přátelé (TV seriál)
Nejhorší Díkůvzdání (S05E08)
1997 Ally McBealová (TV seriál)
Sliby (S01E06)
Hiller and Diller (TV seriál)
Kutil Tim (TV seriál)
Čestná salva (S06E24)
1996 Arli$$ (TV seriál)
Pan a paní Smithovi (TV seriál)
1995 The Single Guy (TV seriál)
The Wayans Bros. (TV seriál)
Grace v jednom kole (TV seriál)
Emmet, We Hardly Knew Ye (S03E12)
Emmet's Secret (S03E11)
1993 Chůva k pohledání (TV seriál)
1991 Brooklyn Bridge (TV seriál)
Nurses (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1982 Na zdraví (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky