foto

Andrej Gorelov

  • nar. 18.9.1962
    Dedovsk, Moskovskaya oblast, Rusko, Sovětský svaz
  • zem. 26.9.2007 (45 let)
    Yaroslavskaya oblast, Rusko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1998 Poor Liza
1993 Vaši palcy pachnut ladanom!

TV seriály

2007 Ivan Poduškin. Džentlmen syska 2 (TV seriál)
2006 Ivan Poduškin. Džentlmen syska (TV seriál)
2004 Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Dvojnaja ošibka (S01E13)
2003 Něotložka (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky