foto

Dmitrij Ivanov

  • nar. 1978

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Viking
2014 Lermontov (TV film)
2013 Kurjer iz Raja
Roman s kokainom
2008 Maltijskij krest
2005 Ot 180 i vyše

TV seriály

2018 Pulja (TV seriál)
2017 Po tu storonu smerti (TV seriál)
2015 Točki opory (TV seriál)
2014 Tichaja ochota (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Miňor (S03E06)
Dolg (S03E01)
2013 Dělo česti (TV seriál)
Pasečnik (TV seriál)
Strojka (TV seriál)
2012 Kuchňa (TV seriál)
2010 Odnaždy v milicii (TV seriál)
2009 Vysšij pilotaž (TV seriál)
2008 Obručalnoje kolco (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace