foto

Giannis Dalianidis

  • nar. 31.12.1923
    Thessaloniki, Řecko
  • zem. 16.10.2010 (86 let)
    Piraeus, Řecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1989 Epikindynos erotas
Pagides
1988 Isovia
Oi synenohoi
Pos ti len ti vazelini tourkika
1987 Bananes
Hamenoi sto Manhattan
O kourdistos erastis
O mafiozos
1986 Areso kai kykloforo
Ena trello, trello moutro
Martha: To hroniko enos viasmou
Party gia treis
Peraste... filiste... teleiosate!
1985 Apopse tha ti vroume!
1984 Ela na... gymnothoume, darling
Otan oi rodes horevoun
1983 Kamikazi, agapi mou
Oi epikindynoi (Mia diamartyria)
1982 I strofi
Vasika... kalispera sas
1981 Ta tsakalia: Ena koinoniko provlima
1977 O kyr' Giorgis ekpaidevetai
1975 Ena tanks sto... krevvati mou
O tromokratis
1974 Agapi mou Oua-Oua
Oi erastes tou oneirou
1973 20 gynaikes ki ego!
Asterismos tis parthenou
I Maria tis siopis
1972 I amartia tis omorfias
O ehthros tou laou
O magas me to trikyklo
To koroidaki tis prigipessas
1971 Marihuana Stop!
Mia Ellinida sto haremi
O epanastatis popolaros
O katergaris
Oi amartoloi
1970 Aftoi pou milisan me ton thanato
Mia trelli... trelli... sarantara
1969 Gymnoi sto dromo
I Pariziana
O gois
Otan i polis pethaini
To anthropaki
Xypna, Vasili!
1968 Enas ippotis gia ti Vasoula
Gorgones kai mages
Mia kyria sta bouzoukia
O Mikes pantrevetai
O pseftis
Olga, agapi mou
To parelthon mias gynaikas
1967 Gabros ap' to Londino
Nyhta gamou
Oi thalassies oi hantres
1966 Dakrya gia tin Ilektra
O xypolytos pringips
Rantevou ston aera
Stefania, I
1965 Ena exypno exypno... moutro
Fonazei o kleftis
Istoria mias zois
Koritsia gia filima
Teddy boy... agapi mou
1964 Egoismos
I hartopaihtra
Kati na kaii
Oi klironomoi
1963 Ena koritsi gia dyo
Horis taftotita
I pseftra
Iligos
Merikoi to protimoun kryo...
1962 I kyria tou kyriou
Nomos 4000
O atsidas
O dimos apo ta Trikala
1961 Katiforos
O skliros andras
Ziteitai pseftis
1960 Hristina
Krouaziera sti Rodo
To agori p' agapo
To koroidaki tis despoinidos
1959 Enas vlakas kai misos
I mousitsa
Laos kai Kolonaki

TV seriály

2000 Mikres amarties (TV seriál)
1998 Apisties (TV seriál)
1996 To hroma tou feggariou (TV seriál)
1995 Trito Stefani, To (TV seriál)
1994 Arahtoi kai light (TV seriál)
1993 Oi mikromesaioi (TV seriál)
Strava kai anapoda (TV seriál)
1990 To Retire (TV seriál)
1988 Odos Antheon (TV seriál)
1985 Ta liontarakia tou kyr Ilia (TV seriál)
1983 Ta kathimerina (TV seriál)
1981 T' anapoda (TV seriál)
1980 Ioulios kai Ioulieta (TV seriál)
1974 To louna park (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1989 Epikindynos erotas
Pagides
1988 Isovia
1987 Bananes
Hamenoi sto Manhattan
O kourdistos erastis
O mafiozos
1986 Areso kai kykloforo
Party gia treis
Peraste... filiste... teleiosate!
1985 Apopse tha ti vroume!
1984 Ela na... gymnothoume, darling
Otan oi rodes horevoun
1983 Kamikazi, agapi mou
Oi epikindynoi (Mia diamartyria)
1982 I strofi
Vasika... kalispera sas
1981 Ta tsakalia: Ena koinoniko provlima
1977 O kyr' Giorgis ekpaidevetai
1975 Ena tanks sto... krevvati mou
O tromokratis
1974 Agapi mou Oua-Oua
Oi erastes tou oneirou - scénář, divadelní hra
1973 20 gynaikes ki ego! - scénář, divadelní hra
1972 I amartia tis omorfias
O ehthros tou laou
O magas me to trikyklo - scénář, divadelní hra
To koroidaki tis prigipessas
1971 Marihuana Stop!
Mia Ellinida sto haremi
O epanastatis popolaros
O katergaris
Oi amartoloi
1970 Aftoi pou milisan me ton thanato
1969 Gymnoi sto dromo
I Pariziana
O gois
To anthropaki
Xypna, Vasili!
1968 Enas ippotis gia ti Vasoula
Gorgones kai mages
Mia kyria sta bouzoukia
O Mikes pantrevetai
O pseftis
Olga, agapi mou
1967 Gabros ap' to Londino - scénář, divadelní hra
Oi thalassies oi hantres
1966 O xypolytos pringips
Rantevou ston aera
Stefania, I
1965 Ena exypno exypno... moutro
Fonazei o kleftis
Istoria mias zois
Koritsia gia filima
1964 Egoismos
I hartopaihtra
Kati na kaii
1963 Ena koritsi gia dyo
I pseftra
Iligos
Merikoi to protimoun kryo...
1962 Nomos 4000
O atsidas
O dimos apo ta Trikala
1961 Katiforos
O skliros andras
Poia einai i Margarita
Ziteitai pseftis
1960 Hristina
Krouaziera sti Rodo
To agori p' agapo
To koroidaki tis despoinidos
1959 Enas vlakas kai misos
Erotika skandala
I mousitsa
Laos kai Kolonaki
To agorokoritso
Treis manges sto parthenagogeio
1958 O Mimikos kai i Mary
Oi kavgatzides
To koritsi tis amartias
To trellokoritso

TV seriály

2000 Mikres amarties (TV seriál)
1998 Apisties (TV seriál)
1995 Trito Stefani, To (TV seriál)
1994 Arahtoi kai light (TV seriál)
1993 Oi mikromesaioi (TV seriál)
Strava kai anapoda (TV seriál)
1990 To Retire (TV seriál)
1988 Odos Antheon (TV seriál)
1985 Ta liontarakia tou kyr Ilia (TV seriál)
1983 Ta kathimerina (TV seriál)
1981 T' anapoda (TV seriál)
1974 To louna park (TV seriál)

Herecká filmografie

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky