foto

Rjúiči Óura

  • nar. 17.11.1968 (50 let)
    Kjóto, Kyoto, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Jokoku sacudžin (TV film)
Vamp
2018 Saraba seišun, saredo seišun
Uma no hone
2017 Čúzai keidži: Special (TV film)
2016 Hotel keibitai: Tanabe Sanao (TV film)
Kabuki Drop
2014 Ogawačó Serenade
2013 Hare no čihare, tokidoki hare
Irjú sósa (TV film)
YOU: Jamabiko ongaku dókókai (TV film)
2012 Boku ga šokei sareru mirai
2010 Šicuren sacudžin
2009 Onna gokoro
2004 Nibanme no kanojo
2001 Hotoke
1999 Happi gekijoban

TV seriály

2019 Džinsei ga tanošikunaru šiawase no hósoku (TV seriál)
Keidži Zero (TV seriál)
Mukai no bazuru kazoku (TV seriál)
Tokusó 9 (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
2018 Edo mae no šun (TV seriál)
Dentó no adži: Anago (S01E02)
2017 Dansui! (TV seriál)
2016 Keišičó sósa ikkačó (TV seriál)
Keišičó zero-gakari (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
Episode 1 (S01E01)
2015 Macumoto Seičó Mystery džidaigeki (TV seriál)
Wild Heroes (TV seriál)
2014 Tokubou Keisatsucho Tokushu Bohanka (TV seriál)
Šin keidži Jošinaga Seiiči (TV seriál)
2013 Garo: Jami o terasu mono (TV seriál)
Joidore kotodži (TV seriál)
Otome-san (TV seriál)
2012 Mikeneko Holmes no Suiri (TV seriál)
2011 Honboši: Šinri tokusó džikenbo (TV seriál)
Meitantei Conan: Kudó Šin'iči e no čósendžó (TV seriál)
2010 Maccugu: Kamakura gaši torimono hikae (TV seriál)
Rindžó 2 (TV seriál)
2009 Kimi no Sei (TV seriál)
2008 Dageki Tenshi Ruri (TV seriál)
Yasuko to Kenji (TV seriál)
2007 Joshi Deka! (TV seriál)
Ten to sen (TV seriál)
2006 Damens walker (TV seriál)
2003 Densetsu no Madam (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)
1998 Ten Urara (TV seriál)
1997 Šicurakuen (TV seriál)
1995 Kimi to deatte kara (TV seriál)
1994 Otoko girai (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky