foto

Keisuke Jamamoto

  • nar. 11.5.1980 (39 let)
    Aichi, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Inori no maku ga oriru toki
2017 Simon & Tada Takaši
2016 Haruneko
Hentai da
2013 Ija monogatari: Okuno hito

TV seriály

2019 Good Wife (TV seriál)
Heaven?: Gokuraku Restaurant (TV seriál)
In Hand (TV seriál)
Kioku sósa: Šindžuku higašišo džiken file (TV seriál)
Šúdan sasen (TV seriál)
2018 Kono sekai no katasumi ni (TV seriál)
Šitamači Rocket (TV seriál)
2017 Kónodori (TV seriál)
Onna džóšu Naotora (TV seriál)
Rental no Koi (TV seriál)
Rikuó (TV seriál)
Sanbiki no Ossan 3〜Seigi no Mikata, Mitabi!! (TV seriál)
2016 Career (TV seriál)
Dame na wataši ni koišite kudasai (TV seriál)
Kazoku no katači (TV seriál)
Keišičó zero-gakari (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
2015 Mare (TV seriál)
Samurai Sensei (TV seriál)
2014 Border (TV seriál)
Fukuie keibuho no aisacu (TV seriál)
Wataši no kirai na tantei (TV seriál)
Zero no Shinjitsu (TV seriál)
2013 Doubles: Futari no Keidži (TV seriál)
Meshibana Keiji Tachibana (TV seriál)
2012 13-sai no harówáku (TV seriál)
Boys on the Run (TV seriál)
Deka Kurokawa Suzuki (TV seriál)
Hana no Zubora Meshi (TV seriál)
Hôkago wa mystery to tomoni (TV seriál)
Suteppufazâ suteppu (TV seriál)
2011 Meitantei Conan: Kudó Šin'iči e no čósendžó (TV seriál)
Nazotoki wa Dinner no Ato de (TV seriál)
2010 Jak jsem se vdala za Gegegeho (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky