foto

Madžu Ozawa

  • nar. 3.1.1977 (42 let)
    Tokio, Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Tonde Saitama
2017 Hikari to hage
2013 Jôkyô monogatari
2012 Playgirls 2012 (TV film)
Tokusó saizensen x Playgirls 2012
2011 Messiah
2010 Sajonara no koi (TV film)
2009 Nene (TV film)
Tenpyo wo Kakenuketa Otoko to Onna-tachi (TV film)
2007 Erochikku Ranpo: Ningen-isu
Hanaikusa (TV film)
Sennyu Keiji Ranbo 2 (TV film)
2006 Zenibana: Ginza hosutesu kabu batoru (TV film)
2000 Zabijáci z Tokia

TV seriály

2019 Lupin no musume (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (5)
2018 Himo Men (TV seriál)
2017 Aino kekkon sódandžó (TV seriál)
Irjú sósa 4 (TV seriál)
Massage Tantei Joe (TV seriál)
Masujama čónórjokuši džimušo (TV seriál)
2016 Keišičó sósa ikkačó (TV seriál)
Keišičó zero-gakari (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Otoko meši (TV seriál)
Saigo no resutoran (TV seriál)
2015 Angel Heart (TV seriál)
Saikjó no futari (TV seriál)
Shin Botan to Bara (TV seriál)
2013 Taburakashi ~Daikou Joyuugyou Maki~ (TV seriál)
Toshi Densetsu no Onna 2 (TV seriál)
2012 Akai Ito no Onna (TV seriál)
Answer: keišičó kenšó sósakan (TV seriál)
Kazoku hakkei (TV seriál)
Kodoku no gurume (TV seriál)
Rígaru hai (TV seriál)
Suteppufazâ suteppu (TV seriál)
2011 Hancho - Jinnansho Azumihan Season 4 (TV seriál)
2010 Keibuho: Jabe Kenzó (TV seriál)
2009 Love Game (TV seriál)
Maid Deka (TV seriál)
2008 4 šimai tanteidan (TV seriál)
Loto 6 de 3 Oku 2 Senman-en Atate Otoko (TV seriál)
2007 Jotei (TV seriál)
2006 Hanayome wa Yakudoshi (TV seriál)
Kurosagi (TV seriál)
2005 Jagjú džubei nanaban šóbu (TV seriál)
2004 Botan to Bara (TV seriál)
Násuman ga juku (TV seriál)
1998 Kira kira hikaru (TV seriál)
1996 Itazura na Kiss (TV seriál)
1995 Jureru omoi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky