foto

Bohumír Starý

  • nar. 4.5.1962 (56 let)
    Ostrava, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Bohumír Starý se narodil rodičům Zdeňku Starému a Táně Staré. Vystudoval hereckou konzervatoř v Ostravě. V mnoha filmech se objevil pouze ve vedlejších rolích, avšak dnes je to spíše divadelní herec, produkční, moderátor a malíř. Moderování se dříve moc nevěnoval a neměl k němu vztah. Avšak například v divadle Karla Hackera moderuje divadelní pořad „Hvězdný večer s...“. Nejvíce se však asi věnuje produkci. Prodává různá divadelní představení a má všeobecně velké množství kontaktů. I přesto ho bylo možno vidět ve spoustě více i méně slavnějších filmech.

Hana "lebka" Stará

Herecká filmografie

Filmy

2016 Zlato (studentský film)
2014 Tři bratři
2013 Cyril a Metoděj – Apoštolové Slovanů
2009 Ocas ještěrky
2008 Smutek paní Šnajderové
1994 Au beau rivage (TV film)
1992 Kráva
1989 Blázni a děvčátka
1987 Jemné umění obrany
Nejdelší cesta (TV film)
1984 Atomová katedrála
1983 Fandy, ó Fandy
Kluk za dvě pětky
1982 Malinový koktejl

TV seriály

2018 Modrý kód (TV seriál)
Amazonky (S02E77)
2017 Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Nelidskost (S02E06)
2016 Pustina (TV seriál)
Epizoda 7 (E07)
V.I.P. vraždy (TV seriál)
Muž, který se vypařil (S01E03)
2014 Až po uši (TV seriál)
Epizoda 12 (S01E12)
Doktoři z Počátků (TV seriál)
Uzavírání kapitol (S03E24)
2013 Cyril a Metoděj - Apoštolové Slovanů (TV seriál)
Odkaz (E04)
Neznámé časy (E03)
Poselství (E02)
další epizody (4)
2001 Šípková Růženka (TV seriál)
Karlův most (E08)
1999 Policajti z předměstí (TV seriál)
1998 Na lavici obžalovaných justice (TV seriál)
Dobré mravy (E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace