foto

Bohumír Starý

  • nar. 4.5.1962 (58 let)
    Ostrava, Československo

Biografie

Bohumír Starý se narodil rodičům Zdeňku Starému a Táně Staré. Vystudoval hereckou konzervatoř v Ostravě. V mnoha filmech se objevil pouze ve vedlejších rolích, avšak dnes je to spíše divadelní herec, produkční, moderátor a malíř. Moderování se dříve moc nevěnoval a neměl k němu vztah. Avšak například v divadle Karla Hackera moderuje divadelní pořad „Hvězdný večer s...“. Nejvíce se však asi věnuje produkci. Prodává různá divadelní představení a má všeobecně velké množství kontaktů. I přesto ho bylo možno vidět ve spoustě více i méně slavnějších filmech.

Hana "lebka" Stará

Herecká filmografie

Filmy

2016 Zlato (studentský film)
2014 Tři bratři
2013 Cyril a Metoděj – Apoštolové Slovanů
2009 Ocas ještěrky
2008 Smutek paní Šnajderové
1994 Au beau rivage (TV film)
1992 Kráva
1989 Blázni a děvčátka
1987 Jemné umění obrany
Nejdelší cesta (TV film)
1984 Atomová katedrála
1983 Fandy, ó Fandy
Kluk za dvě pětky
1982 Malinový koktejl
Už mu to začalo (TV film)

TV seriály

2020 Místo zločinu Ostrava (TV seriál)
Konec tiskaře (E12)
2019 Modrý kód (TV seriál)
Žabí jed (S03E63)
2018 Modrý kód (TV seriál)
Amazonky (S02E77)
2017 Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Nelidskost (S02E06)
2016 Pustina (TV seriál)
Epizoda 7 (E07)
V.I.P. vraždy (TV seriál)
Muž, který se vypařil (S01E03)
2014 Až po uši (TV seriál)
Epizoda 12 (S01E12)
Doktoři z Počátků (TV seriál)
Uzavírání kapitol (S03E24)
2013 Cyril a Metoděj - Apoštolové Slovanů (TV seriál)
Odkaz (E04)
Neznámé časy (E03)
Poselství (E02)
další epizody (4)
2001 Šípková Růženka (TV seriál)
Karlův most (E08)
1999 Policajti z předměstí (TV seriál)
1998 Na lavici obžalovaných justice (TV seriál)
Dobré mravy (E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky