foto

Sára Saudková

  • nar. 14.4.1967 (50 let)
    Zábřeh na Moravě, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Sára Saudková, rozená Směšná, se narodila 14. dubna 1967 v Zábřehu na Moravě. Povoláním česká fotografka je známá především díky již bývalému dlouholetému vztahu s respektovaným fotografem Janem Saudkem. Paradoxem je, že ačkoli se Saudkem nebyli manželé, používá jeho příjmení. Má čtyři děti - Sáru, Samuela, Jana a Oskara. Vystudovala VŠE v Praze.

Suit "Paity" Up! As long as I've got m

Herecká filmografie

Filmy

2006 Otevřený prostor (studentský film)
1999 Muž s duchem (TV film)
1993 Kanárská spojka

Dokumentární

2007 Jan Saudek - V pekle svých vášní, ráj v nedohlednu
2001 Bratři Saudkové (TV film)

TV pořady

2013 Copak bych vám lhal? (TV pořad)
2012 Živě na jedničce (TV pořad)
2004 Uvolněte se, prosím (TV pořad)
2002 Ženský hlas (TV pořad)
1999 Banánové rybičky (TV pořad)
1998 Nikdo není dokonalý (TV pořad)
1997 Peříčko (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace