foto

Dionysis Papagiannopoulos

  • nar. 1912
    Diakofto, Řecko
  • zem. 17.4.1984
    Athens, Řecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1984 Cesta na Kytheru
1981 Koroido Romie!...
1980 Kathenas me tin trella tou...
1977 O kyr' Giorgis ekpaidevetai
1974 Enas nomotagis politis
1973 O tsarlatanos
1972 An imoun plousios!..
Lysistrati
O magas me to trikyklo
O monahogios mou, o... agathiaris
O patouhas
Pio trelloi ki ap' tous trellous
Yperohes nyfes... koroida gabroi!
1971 Diakopes stin Kypro mas
Enas xenoiastos palaviaris
I zavoliara
Kafta... psyhra ki anapoda
O epanastatis popolaros
1970 Enas hippys me tsarouhia
Giakoumis, mia romeiki kardia
Natane to 13, napefte se mas!
O apithanos
O daskalakos itan leventia
O trellos tis plateias Agamon
Omorfes meres
Trella koritsia, apithan agoria
Zitountai gabroi me proika
1969 Ena asyllipto koroido
Gabros ap' ti Gastouni
Gia ena tagari dollaria
I neraida kai to palikari
O anthropos pou gyrise apo ta piata!
O gois
To nyfopazaro
Xypna, koroido...
1968 Doktor Zi-Vengos
Empaine, Kitso!
Enas ippotis gia ti Vasoula
Enas kleftis me filotimo
Gia poion htypa i... koudouna
Gorgones kai mages
I arhontissa ki o alitis
O Mikes pantrevetai
O pseftis
Oikogeneia Horafa
Poly arga gia dakrya
To kanoni kai t' aidoni
1967 An milouse to parelthon mou
Diplopennies
Erotes sti Lesvo
Gabros ap' to Londino
Gia tin kardia tis oraias Elenis
I paihnidiara
Kati kourasmena palikaria
O ahortagos
O gabros mou, o proikothiras
1966 5.000 psemmata
Ah!... Kai namoun antras
Fouskothalassies
I adelfi mou thelei xylo
O babas mou, o teddyboys
O xypolytos pringips
Oi kyries tis avlis
Oloi oi andres einai idioi
Tzeni Tzeni
1965 Exileosi
Fonazei o kleftis
Ftohos ekatommyriouhos
Kane me prothypourgo
Merikes to protimoun haki
Mia trelli... trelli oikogeneia
Yparhei kai filotimo
1964 Alygisti sti zoi
An eheis tyhi...
Dis diefthyntis
I soferina
I villa ton orgion
Lola
O gyrismos tis manas
Oi daides
1963 Enas delikanis
Htypokardia sto thranio
I pseftra
O adelfos mou... o trohonomos
O kos pterarhos
Osa kryvei i nyhta
Skandala sto nisi tou erota
To gelio vgike ap' ton Paradeiso
1962 Agni kai atimasmeni
Angeloi tou pezodromiou
Exomologisis mias miteras
Irthes arga
Klapse, ftohi mou kardia
O antras tis gynaikas mou
Pagida
Pote de se xehasa
Ta Hristougenna tou aliti
To koritsi tou lohou
1961 Exo oi kleftes!
I zoi mou arhizei me sena
Myrtia
1960 Amartola neiata
I Hionati kai ta 7 gerontopallikara
Mia tou klefti...
To koroidaki tis despoinidos
To megalo kolpo
To nisi tis agapis
1959 Bouboulina
Eglima sto Kolonaki
Enas vlakas kai misos
Epistrofi ap' to metopo
Erotikes istories
I Liza toskase
O Ali Pasas kai i kyra Frosyni
O Giannos ki i Pagona
O Ilias tou 16ou
Stournara 288
To xylo vgike apo ton Paradeiso
1958 Haroumenoi alites
Mia italida stin Ellada
Mia zoi tin ehoume
1957 Opou ftoheia kai filotimo
Ta tria paidia Voliotika
Tis tyhis ta grammena
1955 Dva zrna grozdja
Joe, o tromeros
Stella
1954 To pontikaki
To stavrodromi tou pepromenou
1953 O anemos tou misous
1951 Krvavé Vánoce
1949 Ta paidia tis Athinas

TV seriály

1981 T' anapoda (TV seriál)
1974 To louna park (TV seriál)
1973 O Thomas kai o Hatzithomas (TV seriál)
O kousouris (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky