foto

Oleg Sokolov

  • nar. 31.8.1983 (36 let)
    Chelyabinsk, Chelyabinskaya oblast, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Nu, zdravstvuj, Oksana Sokolova!
2016 Chorošij malčik
2015 Těrritorija
2014 Běsy
2013 Ikona sezona
2011 Mantikora
Sakurový džem
2009 Ivan Hrozný
2008 Plus jeden
2001 Prazdnik

TV seriály

2019 Bez vědomí (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Raja znajet vsjo! (TV seriál)
2018 Lapsi (TV seriál)
2017 Major Sokolov. Igra bez pravil (TV seriál)
2013 Mama-dětěktiv (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Nasledniki (TV seriál)
Strojka (TV seriál)
2012 Bratany 3. Prodolženie (TV seriál)
2011 Čjornyje volki (TV seriál)
2010 Interny (TV seriál)
2008 Braťja-dětěktivy (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Isajev (TV seriál)
2005 Kazus Kukockogo (TV seriál)
2004 Děti Arbata (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky