foto

Vladislava Arťucha

  • nar. 27.6.1989 (30 let)
    Riga, Lotyšsko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Syn (TV film)

TV seriály

2016 Otěl Eleon (TV seriál)
2015 Drugoj major Sokolov (TV seriál)
2014 Praktika (TV seriál)
2013 Nasledniki (TV seriál)
Novaja žizň (TV seriál)
2012 Kuchňa (TV seriál)
2011 Igra (TV seriál)
2010 Čas Volkova (TV seriál)
Tridcať let spusťa (S04E16)
2009 Meč (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky