foto

Julija Vozněsenskaja

  • nar. 18.10.1978 (41 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Avarijnoje sostojanije
2011 Asja
1998 Cvěty kalenduly

TV seriály

2016 Salam Maskva (TV seriál)
2015 Kosti (TV seriál)
Čuma (TV seriál)
2013 Nasledniki (TV seriál)
Šaman (TV seriál)
Něvesty (S02E08)
Vypusknicy (S02E07)
Mečta (S02E06)
další epizody (7)
2011 Dikij (TV seriál)
Čužoj sredi čužich 1 (S02E01)
2010 Chimik (TV seriál)
2008 Čas Volkova (TV seriál)
Tajny ozera (S02E08)
2007 Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
Monogamija (S02E14)
Čas Volkova (TV seriál)
Iděalnaja žertva (S01E17)
2005 Aeroport (TV seriál)
Persona non grata (TV seriál)
Soldaty 5 (TV seriál)
Studěnty (TV seriál)
2004 Dalnobojščiki 2 (TV seriál)
2001 Dalnobojščiki (TV seriál)

Dokumentární

2005 Ešalon (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky