foto

Brett Cullen

  • nar. 26.8.1956 (63 let)
    Houston, Texas, USA

Biografie

Peter Brett Cullen se narodil 26.8. 1956 v Houstonu ve státě Texas v USA. Měří 188 cm. V roce 1979 vystudoval University of Houston. Když byl teenager, málem se utopil při surfování v Mexiku. Byl absolventem Madison High School v texaském Houstonu.

V televizi se poprvé objevil v roce 1979, v seriálu THE CHISHOLMS. Později hrál v seriálech jako M.A.S.H., V, MATLOCK, PTÁCI V TRNÍ. Proslavil se ale až v roce 2005, kdy hrál v jedné epizodě ZTRACENÝCH zápornou postavu jménem GOODWIN. Od té doby se v seriálu objevil ještě třikrát. Kromě seriálů se ted BRETT dal i na filmy, které v průběhu těchto let natáčí.

V roce 1995 se mu narodila dcera s manželkou Michele Little.

lost815

Herecká filmografie

Filmy

2019 Joker
The Turkey Bowl
2018 Marriage: Impossible
The Riot Act
2016 It Snows All the Time
Mělčiny
River Guard
2015 Point of Honor (TV film)
The Last Rescue
2013 42
2012 Rudý úsvit: Nová krev
Temný rytíř povstal
Výlet s mámou
2011 Beneath the Darkness
Hallelujah (TV film)
Monte Carlo
Vpich
2010 Crooked Lane
Skateland
The Runaways
The Space Between
2009 Killing Dinner
Reunion
2008 Brothel, The
Planina v ohni
2007 Ghost Rider
Pocit viny
2006 Faceless (TV film)
Gang v útoku
2004 Dokonalost sama (TV film)
Havárie letu 323 (TV film)
Nepříčetnost (TV film)
Záhadná smrt (TV film)
Život v Liberty Street (TV film)
2003 Learning Curves
Policajti na baterky
2002 Nancy Drew (TV film)
2001 Na Zlatém jezeře (TV film)
2000 Náhradníci
The Expendables (TV film)
1997 Levitation
Perfektní tělo (TV film)
Srdce v pronájmu (TV film)
The Killing Jar
Vezmeš si mě? (TV film)
1996 Shattered Mind (TV film)
1995 Apollo 13
Omen, The (TV film)
Síla lásky
1994 A Kiss Goodnight (TV film)
Hazardní hráč (TV film)
Ostrovy (TV film)
Rodinné album (TV film)
Wyatt Earp
1993 Matka nevěsty (TV film)
Nic než strach (TV film)
Prahysterie
1992 Another Round (TV film)
Útěk z normálu
1991 Do cizích rukou (TV film)
Kde odpočívají spící psi
Tajemství meče
Šílená pečovatelka (TV film)
1990 Image (TV film)
1988 Perfektní úder (TV film)
1986 Příběh Mitche Snydera (TV film)
Škola letušek
1985 Midas Valley (TV film)
1984 Single Bars, Single Women (TV film)

TV seriály

2019 Truth Be Told (TV seriál)
Not Buried, Planted (E06)
Graveyard Love (E05)
No Cross, No Crown (E04)
další epizody (6)
Temný případ (TV seriál)
Now Am Found (S03E08)
The Final Country (S03E07)
Hunters in the Dark (S03E06)
další epizody (6)
Černá listina (TV seriál)
Gordon Kemp (č. 158) (S07E15)
Katarina Rostovová (č. 3) (S07E10)
Relokační služba Orion (č. 159) (S07E09)
další epizody (6)
2017 Queen of the South (TV seriál)
Que Manden los Payasos (S02E10)
Sacar con Sifon el Mar (S02E08)
El Precio de Fe (S02E07)
další epizody (7)
Narcos (TV seriál)
Návrat do Cali (S03E10)
Todos Los Hombres del Presidente (S03E09)
Convivir (S03E08)
další epizody (10)
2016 Narcos (TV seriál)
Německo 93 (S02E07)
Los Pepes (S02E06)
Nepřátelé mého nepřítele (S02E05)
další epizody (5)
Lovci zločinců (TV seriál)
Heslo (S05E12)
Kritická chyba operačního systému (S05E01)
2015 Stalker (TV seriál)
Secrets and Lies (E12)
Devious Maids (TV seriál)
Anatomy of a Murder (S03E13)
Terms of Endearment (S03E11)
Whiplash (S03E10)
další epizody (10)
Pod kupolí (TV seriál)
To nejsem (S03E02)
Jdeme dál (S03E01)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Pod kůži (S15E17)
2014 Pod kupolí (TV seriál)
Komprese (S02E12)
Rudé dveře (S02E09)
Procitnutí (S02E08)
další epizody (4)
Lovci zločinců (TV seriál)
Proroci (S04E05)
Pomsta (TV seriál)
Payback (S03E14)
Hatred (S03E13)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Demons (S09E24)
Angels (S09E23)
2013 Devious Maids (TV seriál)
Totally Clean (S01E13)
Getting Out the Blood (S01E12)
Cleaning Out the Closet (S01E11)
další epizody (9)
Lovci zločinců (TV seriál)
Restart (S02E22)
Den nula (S02E21)
Nevypočitatelný miliardář (S02E14)
2012 Lovci zločinců (TV seriál)
Dokud nás smrt nerozdělí (S02E08)
Zlaté ručičky (S02E06)
Není dobrých skutků (S01E22)
další epizody (4)
Tělo jako důkaz (TV seriál)
Odstíny modři (S02E12)
Make It or Break It (TV seriál)
United Stakes (S03E08)
Growing Pains (S03E04)
Smells Like Winner (S03E01)
Ve službách FBI (TV seriál)
Na rozloučenou (S04E04)
Ztrátový obchod (S04E03)
2011 Lovci zločinců (TV seriál)
Duchové (S01E02)
Castle na zabití (TV seriál)
Kouzla a čáry (S03E12)
Make It or Break It (TV seriál)
Worlds Apart (S02E20)
What Lies Beneath (S02E19)
Dog Eat Dog (S02E18)
další epizody (4)
2010 Strážce pořádku (TV seriál)
The Collection (S01E06)
Za branou (TV seriál)
Make It or Break It (TV seriál)
At the Edge of the Worlds (S02E10)
Rock Bottom (S02E08)
Hope and Faith (S01E17)
další epizody (6)
2009 Make It or Break It (TV seriál)
All That Glitters (S01E10)
Run, Emily, Run (S01E07)
Blowing Off Steam (S01E03)
další epizody (5)
Transplantační jednotka (TV seriál)
Ryan's First Day (E02)
2008 Mentalista (TV seriál)
Ztraceni (TV seriál)
Druhá žena (S04E06)
2007 Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
Private Practice (TV seriál)
In Which Addison Finds a Showerhead (S01E05)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
Hledaná osoba (S01E08)
Světla páteční noci (TV seriál)
I Think We Should Have Sex (S01E17)
Black Eyes and Broken Hearts (S01E16)
Blinders (S01E15)
další epizody (4)
Ztraceni (TV seriál)
Jedna z nás (S03E16)
2006 Ošklivka Betty (TV seriál)
Pepper Dennis (TV seriál)
Posel ztracených duší (TV seriál)
Melinda's First Ghost (S01E15)
Ztraceni (TV seriál)
Příběh dvou měst (S03E01)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Ztráta paměti II. (S03E24)
Ztráta paměti I. (S03E23)
Západní křídlo (TV seriál)
The Cold (S07E13)
Running Mates (S07E10)
2005 Zoufalé manželky (TV seriál)
Neposlušné děti (S01E18)
Ztraceni (TV seriál)
Těch druhých 48 dní (S02E07)
Kriminálka Miami (TV seriál)
48 hodin života (S04E04)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a malý Monk (S04E08)
Západní křídlo (TV seriál)
Message of the Week (S07E03)
Things Fall Apart (S06E21)
In God We Trust (S06E20)
2004 Zimní ráj (TV seriál)
Zoufalé manželky (TV seriál)
V podezření (S01E09)
2003 Odložené případy (TV seriál)
Prášek (S01E02)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2001 Druhá šance (TV seriál)
Won't Someone Please Help George Bailey Tonight (S02E20)
Armageddon (S02E19)
1999 Rodinné právo (TV seriál)
1998 Legacy (TV seriál)
Simple Life, The (TV seriál)
Ze Země na Měsíc (TV seriál)
Galileo Was Right (E10)
Spider (E05)
Can We Do This? (E01)
Krajní meze (TV seriál)
Závěrečná zkouška (S04E16)
1997 Ally McBealová (TV seriál)
Románek (S01E04)
Orleans (TV seriál)
1996 Arli$$ (TV seriál)
Správná Susan (TV seriál)
The Incredible Hulk (TV seriál)
1994 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Meridian (S03E08)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1992 Grapevine (TV seriál)
1989 Mladí jezdci (TV seriál)
Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Only Sin Deep (S01E04)
Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Duch ze Záhrobí (S04E17)
1988 Freddyho noční můry (TV seriál)
1987 I'll Take Manhattan (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
1984 Eureka Stockade (TV seriál)
V (TV seriál)
1983 Ptáci v trní (TV seriál)
1982 M*A*S*H (TV seriál)
Krev a střeva (S10E13)
1981 Síla rodu (TV seriál)
1980 The Chisholms (TV seriál)
1978 The Incredible Hulk (TV seriál)

Dokumentární

2015 Meat Loaf: In and Out of Hell
2005 Needs of Kim Stanley, The

Host

TV pořady

2008 Strašidelné příběhy celebrit (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky