foto

Paolo Poeti

  • nar. 4.9.1940 (80 let)
    Recanati, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2013 La farfalla granata (TV film)
2012 Il generale dei briganti (TV film)
2007 Pompeje: Zkáza (TV film)
2000 Rumore dei ricordi, Il (TV film)
1999 Utajené zločiny 2: Záhadný dům (TV film)
1996 Compagni di branco (TV film)
Mamma, mi si è depresso papà (TV film)
1990 Isola dei misteri, L' (TV film)
Senza scampo (TV film)
1983 Passo falso, Il (TV film)
1976 Zakázané ovoce

TV seriály

2004 Amiche (TV seriál)
2003 Tutti i sogni del mondo (TV seriál)
2002 Cuccioli (TV seriál)
1998 Příteli můj 2 (TV seriál)
1993 Příteli můj (TV seriál)
1991 I ragazzi del muretto (TV seriál)
Nejsme sami (TV seriál)
1990 Quel treno per Budapest (TV seriál)
1985 Aeroporto internazionale (TV seriál)
Investigatori d'Italia (TV seriál)
1980 Il fascino dell'insolito (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky